omslag-blauwwitterNa een vrije zaterdag vorige week, behaalde het eerste elftal zaterdag een verdiende overwinning op Te Werve. Na de twee eerdere nederlagen is de titel helaas (voorlopig?) uitzicht en moet het elftal, ondanks ook een ontvangen strafpunt (zie de informatie elders in dit clubblad), zich toch zien te plaatsen voor de nacompetitie in mei. Een plaats bij de eerste vier kan hiervoor voldoende zijn!

Het tweede elftal was vorige week ook vrij en speelde vriendschappelijk tegen SVC’08/4, ook een res.3e klasse, en won met 2-0. Net als vorige week waren er ook zaterdag geen overwinningen bij de lagere senioren en de veteranen. Komende zaterdag gaat het eerste elftal naar Sportpark Ockenburgh voor de derby tegen PGS/Vogel, dat na de winsterstop omhoog is gaan kijken en zich nog kan mengen in de strijd om de 2e periodetitel. Voor de Loosduiners dus zeker weer geen gemakkelijke opgave.
S.V Loosduinen 2 gaat naar Katwijk om Rijnvogels te bestrijden met ook als inzet een plaats in de nacompetitie, een leuk toetje aan het einde van het seizoen!

Bij onze jeugd waren het weer doelpuntrijke zaterdagen, ook op onze grasvelden die ondanks de regen gelukkig toch goed bespeelbaar waren. Deze week spelen ook een aantal teams voor de Haaglanden Cup tegen goede tegenstanders, een mooie leerschool voor onze jeugd!

De komende weken staan er naast wedstrijden en de trainingen ook weer een aantal andere activiteiten gepland. Een uitgebreid overzicht is uiteraard te vinden in onze verenigingsagenda.

Meer nieuws en uiteraard het wedstrijdprogramma voor de komende weken is te lezen in onze nieuwe digitale Blauwwitter.

Blauwwitter nr. 12 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.