Het nieuwe voetbalseizoen gaat beginnen en bij S.V. Loosduinen staat een schitterend programma klaar met diverse evenementen en mooie hoogtepunten.

Op zaterdag 30 augustus vanaf 13.00 uur zal het eerste grote evenement plaatsvinden: de OPEN DAG en het LAGERE SENIOREN TOERNOOI.

Voor de jeugd 6 t/m 14 jaar wordt een compleet programma met heel veel SPORT EN SPEL georganiseerd, worden er voetbalclinics gegeven door ADO DEN HAAG DAMES en uiteraard zal het overbekende grote SPRINGKUSSEN niet ontbreken.

Voor de senioren + A en B jeugd is er het LAGERE SENIORENTOERNOOI.
Door deelname van onze eigen senioren 3 en 4, veteranen 1 en 2, A en B jeugd, en de A jeugd van ASV Ammerstol, diverse buurverenigingen en sponsor/bedrijventeams zal het deelnemersveld dit jaar groter zijn dan ooit. Er wordt gevoetbald in 3 poules van 6 teams en de poulewinnaars strijden in penalty series om de uiteindelijke winnaar te bepalen. De wedstrijdbal voor deze penalty series is beschikbaar gesteld door ZOJOH INTERNETSPECIALISTEN. Info over deze sponsor www.ZOJOH.com. De belangrijkste prijs van dit en elk toernooi bij S.V. Loosduinen is uiteraard de ING FAIR PLAY CUP. Info over deze sponsor www.ING.nl

Tussen al deze activiteiten door zal er een officieel momentje zijn voor de ondertekening van de contracten met onze jeugdtrainers. Ook de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract met LEO STORM SCHOONMAAKBEDRIJF staat op het programma.

De komende 3 seizoenen wordt STORM de sponsor van onze A1 jeugd voor tenues, trainingspakken en voetbaltassen! Info over deze sponsor www.STORMschoonmaak.nl

Om een actieve dag af te sluiten is er voor IEDEREEN een BBQ (betalen met muntjes) en vervolgens een SPETTERENDE FEESTAVOND (gratis toegang!) met muziek van onze eigen DJ PATRICK, DJ BART en LIVE OPTREDENS VAN …….…. (verrassing)

HET WORDT WEER DRUK OP EEN (ZONOVERGOTEN??) MADESTEIN

Het programma in een tijdschema:
11:00-12:45 uur BEKERWEDSTRIJD S.V. LOOSDUINEN 1 – VOB 1
13:00–17:00 uur JEUGDACTIVITEITEN
13:00-17:00 uur SENIORENTOERNOOI
14:00-14:30 uur ONDERTEKENING CONTRACTEN
15:00-17:00 uur VOETBALCLINICS door ADO DEN HAAG DAMES
17:00-20:30 uur BBQ
18:00-19:45 uur WEDSTRIJD S.V. LOOSDUINEN 2 – ASV AMMERSTOL 1
20:00-?????? FEESTAVOND met DJ PATRICK, DJ BART en LIVE OPTREDENS van een ZANGER en een ZANGERES
20:30-20:45 uur PRIJSUITREIKING

De posters van deze Open Dag worden inmiddels door heel Loosduinen verspreid en opgehangen. Maak er eens een leuke foto van en plaats hem op Facebook! Deze posters zijn gratis beschikbaar gesteld door Eckhardt Fotografie en Colorworks.

OpenDag580px