Zaterdag 21 februari 2023 staat voor het eerste elftal van S.V. Loosduinen de twaalfde competitiewedstrijd in de vierde klasse C op het programma. Het betreft ditmaal een uitwedstrijd tegen Erasmus. Het zijn de nummers zes (11-16) en negen (11-13) op de ranglijst die elkaar gaan bestrijden op het kunstgras aan de Erasmusweg (fietsafstand!!) in Den Haag.

S.V. Erasmus bestaat sinds juli 1997 en is voortgekomen uit een fusie van GDS met VVP.  S.V. Erasmus speelde vanaf toen op zondag in de derde klasse en sinds het seizoen 2015-2016 ook weer op zaterdag in de standaardklasse. Dat seizoen werd voor het eerst tegen Erasmus gespeeld.

De laatste keer dat Loosduinen uit tegen Erasmus speelde was in maart 2019. Er werd toen onder leiding van Richard Douw een “monsteroverwinning” behaald: 1-10.
Dat zal nu zeker niet gebeuren, maar we gaan wel met een zeker optimisme naar de Erasmusweg. Na het succesvolle trainingskamp in Torremolinos, het feest op de Nieuwjaarsdag van Loosduinen, een goede tweede helft tegen het sterke combinatie-elftal van Die Haghe (geflatteerd verlies met 1-4) en zo ver als we weten geen blessures en schorsingen, moet er wel iets moois uit kunnen rollen.
Wedstrijd vangt aan om 14:30 uur en de scheidsrechter is de heer Nick Poelenjee.

Op Madestein is alleen een jeugdprogramma in de ochtend. s’Middags is er geen programma, met als consequentie dat de keuken niet de gehele middag open is. De bar uiteraard (?) wel. De kantinepresentatie kun je HIER zien.
We wensen iedereen een prettige zaterdag!