A.s. vrijdagmiddag 13 januari 2017 om 14:00 uur vertrekken de spelers en het kader van de A-selectie van zaterdag derde klasser S.V. Loosduinen voor een trainingskamp naar Mierlo. De groepsaccommodatie “De Blauwe Kei” (zie foto) is de locatie waar de Blauwwitten tot zondagmiddag verblijven.

Om 18:00 uur wordt getraind op het Sportcomplex “de Beemd”, het terrein van RKSV Mierlo-Hout, een zondag tweede klasser. Het adres is Wilgehoutstraat 6, 5706 VW Helmond. Na het gezamenlijke diner staat  de groep een avondvullend programma te wachten in de “De Blauwe Kei”.

Op zaterdagmorgen staat na het ontbijt een gezamenlijke groepsactiviteit op het programma. Gevolgd in de middag met een wedstrijd op het kunstgras tegen en bij RKSV Mierlo-Hout 1, aanvang: 16:30 uur. Na deze wedstrijd en het diner kan er worden gestapt in Eindhoven, Helmond of Valkenswaard. Zondagmiddag om 12:00 uur staat de terugreis alweer gepland.

Dinsdag 17 januari 2107 wordt de voorbereiding op de tweede seizoenshelft door de Loosduiners vervolgd met een oefenwedstrijd thuis tegen vierde klasser Hercules, aanvang: 20:00 uur.

Zaterdag 21 januari 2017 wordt door de formatie van Richard Douw en Patrick Puister ook nog geoefend bij vierde klasser RAS, aanvang: 15:00 uur.

Op zaterdag 28 januari 2017 wordt de competitie in de derde klasse B hervat met de wedstrijd bij SEV in Leidschendam.