Van de gemeente Den Haag hebben wij vernomen dat de grasvelden (Loosduinen 2 en 3 en Madestein 1) vanaf woensdag 21 augustus 2019 weer mogen worden gebruikt. Helaas zijn de oude ADS velden niet meer te gebruiken, ook niet voor trainingen.

Tot 21 augustus a.s. is voor de leden van S.V. Loosduinen en sv Madestein alleen het kunstgrasveld beschikbaar.

De A-selectie van S.V. Loosduinen start op dinsdag 13 augustus a.s. met de trainingen, de jeugd op woensdag 21 augustus a.s..

S.V. Madestein is op zondag 28 juli al begonnen met de trainingen. Tot dinsdag 13 augustus maakt sv Madestein gebruik van het kunstgrasveld, naast de zondag, ook op de dinsdag- en donderdagavond van 20:00 – 21:30 uur.

Op 13, 15 en 20 augustus a.s.. wordt het kunstgrasveld gezamenlijk gebruikt door de beide selecties. S.V. Loosduinen van 19:30 – 21:00 uur. S.V. Madestein vanaf 20:30 uur op een half veld, vanaf 21:00 uur op een heel veld.

Vanaf donderdag 22 augustus wordt het kunstgrasveldveld alleen door S.V. Loosduinen gebruikt, tenzij de grasvelden Loosduinen 2 en 3 en Madestein 1, zijn afgekeurd. Indien dit het geval is is het volgende afgesproken: De A-selectie van S.V. Loosduinen traint dan van 19:30 – 21:00 uur op het kunstgrasveld. S.V. Madestein vanaf 20:30 uur op een half veld, vanaf 21:00 uur op een heel kunstgrasveld.

Op de zondagen kan s.v. Madestein het kunstgrasveld gebruiken als de grasvelden in onderhoud zijn of bij afgelastingen van de grasvelden. Indien dit wenselijk is vindt afstemming plaats met de voetbalschool van Peter Barendse.

Vanaf donderdag 22 augustus a.s. kan S.V. Madestein, in onderling overleg met de overige gebruikers van de velden, gebruik maken van een deel van de grasvelden Loosduinen 2 en 3 voor de lagere senioren.

Voor de trainingen van onze lagere senioren, tot 22 augustus a.s., is er ruimte de komende donderdagen van 20:00 – 21:15 uur op het complex van onze buren, HDS, beschikbaar.

Indien buiten de reguliere wedstrijden en trainingen door leden gebruik wordt gemaakt van het kunstgrasveld en de grasvelden is het verzoek dit melden bij het bestuur, via het mailadres: secretaris@svloosduinen.nl . Dit geldt ook voor vriendschappelijke wedstrijden, zowel thuis als uit.

Contactpersonen voor het gebruik van het kunstgrasveld zijn: Dick Hartman (S.V. Loosduinen) en Suzanne Lems (sv Madestein)

Bestuur S.V. Loosduinen, Dick Hartman (secr.)