Het ging anders dan anders…..Helaas kon door de maatregelen de jaarlijkse Halloween Spooktocht niet doorgaan.  Ook het alternatief, de Halloween-knutselmiddag moest geannuleerd worden nu we geen gebruik kunnen maken van het clubgebouw.  Wat dan?
Wij wilden niet dat Halloween zomaar aan ons en de jeugd voorbij ging. Dus werd er niet gekeken naar wat er niet kan, maar wat kunnen en mogen wij dan wel.
De hele jeugd traint gewoon door en daarom leek het ons leuk om de onderbouw te vragen om geschminkt en/of verkleed naar de training te komen op woensdag 28 oktober.
Op de middag zelf bleef het maar regenen. Er zat dus niets anders op dan in de regen te versieren en te hopen op een droog uurtje tussendoor.
Ondertussen verslaafd aan Buienrader en Buienalarm wachtten wij af….. compleet met natte sokken, jassen en haar…..of het iets beter werd.
Dat werd het af en toe wel en om 5 uur kwam onze allerjongste jeugd als eerste het complex op. Ze waren leuk, mooi en soms een beetje eng hoor…..maar er waren ondanks het slechte weer toch 15 jongens om een balletje te trappen. Na een goed gesprek met twee heksen, stuiterden ze het veld op en begonnen zij aan hun training. Ik weet nu dat de Hulk, Spiderman, The Scream en de verschillende Skeletten een aardig balletje kunnen trappen! Hierna volgde de andere elftallen om half zes en ook daar waren enge figuren bij die soms heel goed in hun rol bleven.
Na afloop kon iedereen op het terras op drie punten wat lekkers halen voordat ze weer naar hun ouders verder stuiterden. Helaas konden de ouders hier niet veel van mee krijgen, maar de reacties van de kinderen waren erg leuk “Cool, leuk, gaaf en super dank je wel”
Zo hebben we toch nog een beetje Halloween kunnen vieren en hopen we dat we volgende jaar weer een stukje Madestein in kunnen om de griezeltocht te lopen.