De meeste elf- en zeventallen zijn klaar met de competitie. Bij de jeugd twee kampioenen (JO15-1 en JO9-4) en bij de senioren is S.V. Loosduinen 4 nog in de race om de titel. Met nog één wedstrijd te spelen hebben zij drie punten achterstand op de koploper Lyra. Als de wedstrijd a.s. zaterdag wordt gewonnen bij SVC’08/13 volgt een beslissingswedstrijd tegen LYRA 12. Afgelopen zaterdag won dit elftal ook heel overtuigend, met veel publiek langs de lijn, de halve finalewedstrijd van de KNVB beker tegen het sportieve en gezellige VFC 7 uit Vlaardingen, met liefst 8-1!

De finale is op zaterdag 20 mei a.s. om 10:00 uur op het complex van ARC in Alphen aan den Rijn. De tegenstander is dan Leidse Boys 4. Dat wordt een lange dag voor het elftal! Complimenten voor het elftal voor het opruimen van de rommel van de wedstrijd op zondagmiddag!

De komende weken nog wat inhaalwedstrijden, verzet voor het Jeugdkamp, gepland bij de jeugd en ook nog inhaalwedstrijden voor S.V. Loosduinen 3 en de Veteranen. En natuurlijk staan er ook nog een aantal toernooi, uit en thuis, in het wedstrijdprogramma. De jeugdkampen waren ook weer geslaagd. Op onze website zijn van beide kampen uitvoerige verslagen terug te lezen!

De A-selectie is ook bijna klaar met de competitie. S.V. Loosduinen 2 speelt a.s. zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen koploper VDL 2. Bij winst of een gelijkspel is deze ploeg uit Maassluis kampioen in de reserve derde klasse E. Het elftal van Fred Rijnenberg speelde vorig seizoen nog nacompetitie voor promotie, maar moet nu genoegen nemen met een eindklassering in de middenmoot. Voor het eerste elftal zijn het nog belangrijke weken. Vorig week werd gelijkgespeeld tegen buurman GDA en afgelopen zaterdag, na een spannende wedstrijd, werd nipt gewonnen van S.V. Houtwijk.

Komende zaterdag komt Verburch naar ons Sportpark en in de laatste wedstrijd wacht volgende week in Wateringen VELO. Na afloop van die wedstrijd is pas duidelijk of het seizoen echt is afgelopen of nog niet… Alle opties zijn, gezien de huidige stand, nog mogelijk! Uw steun kan het elftal dan ook zeker gebruiken in de laatste twee competitiewedstrijden voor handhaving in de derde klasse!

Blauwwitter nr. 18 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.