Gisteravond na het verslag hebben we samen lekker fikkie gestookt en een aantal jeugdleden hebben een film gekeken. Toen de film was afgelopen zijn we allemaal gelijk gaan slapen, want ja, bij een voetbalkamp horen natuurlijk uitgeslapen kinderen. Vanmorgen om 7 uur was de leiding natuurlijk als eerste wakker en na de eerste bak koffie werden ook de vedette van Loosduinen uit hun beauty slaapje gehaald want de zon scheen in Oostvoorne.

Om half 9 met zijn alle aan het ontbijt waarna Jan het programma vertelde voor deze ochtend. Zo snel als de brandweer werd er opgeruimd want Jan, Sander en een aantal spelers van de C gingen de befaamde vijfkamp van Tante Jan uitzetten. Over deze vijfkamp zullen we u in woorden niet verder lastig vallen want de foto’s zijn veel leuker.

Na 2 en half uur elkaar te hebben opgejut en nagejaagd hadden de mannen en dames toch wel weer honger, dus wat doe je dan als goede leiding ??????? Juist je dekt de tafel voor de lunch.
Na de lunch en de corvee maakt iedereen zich op voor de voetbal wedstrijden die deze middag op het programma zouden staan. Uiteraard feliciteert de schrijver van dit verhaal alle Feyenoord fans die mee waren op het kamp met hun toch wel bijna niet te ontlopen kampioenschap.

Na de voetbal heeft de leiding dan toch maar weer de tafel gedekt want Jolanda van de paasheuvel groep had een bbq voorbereid voor de blauw witte uit loosduinen. Voor Jolanda wegging riep ze nog dat ze ons extra had verwend met het vlees en stokbrood. Nou dat hebben we geweten want met 35 man 2 uur lang eten en toen moesten we toegeven dat we de hoeveelheid niet op konden.
Deze avond hebben we onder leiding van Co de boswachter (Madelon) geen boswandeling gedaan maar een spelletje latje trap en helaas moet de schrijver jullie melden dat onze vedette nog niet aan de leiding kan tippen want die hebben natuurlijk gewonnen.

Voor vanavond staat er nog een filmpje op de planning en dan vroeg naar bed want morgen moeten we weer vroeg opstaan voor weer een dag vol plezier maar daarover later meer

Jan, Sander, Madelon en Raymond

[nggallery id=459]