VOETBALSCHOOL KICK
Eerste clinic Voetbalschool Kick groot succes!

Op 1 september 2017 jl.. gaf Voetbalschool Kick haar eerste voetbalclinic! In drie groepen werd er gewerkt aan verschillende motorische vaardigheden. Dribbelen, passen en trappen, coördinatie en één vs één werd gedaan in deze training. Aankomende vrijdag, 8 september, staat alweer de volgende clinic op het programma! Wil jij een voorproefje van de tien-weken groepscursus? Schrijf je dan snel in voor de clinic! Via de site www.voetbalschoolkick.nl Via de telefoon 06-39297123. Wees er snel bij want de groepen zaten helemaal vol! Wil je na de clinic gelijk inschrijven voor de cursus? Dit kan aankomende vrijdag in de kantine! Foto’s en video’s van de clinic te vinden op www.facebook.com/voetbalschoolkick/ Tot vrijdag!

 VOETBALSCHOOL PETER BARENDSE
Aankomende zondag, 10 september, geeft Peter Barendse een gratis trainingsdemonstratie/voetbalclinic voor spelers uit de leeftijdscategorieën JO7, JO9 en JO11. Iedereen is welkom!
Aanvangstijd is 10.30 – 13.00 uur voor de verschillende leeftijdscategorieën. Wil je ervaren hoe het is om van een ex-profvoetballer training te krijgen?
Schrijf je dan voor 8 september a.s. in via : inschrijven.clinic@outlook.com