Afgelopen zaterdagmiddag is tijdens de familiedag het sponsorcontract getekend van “Fröling’s totaalonderhoud” en S.V. Loosduinen. De komende drie jaar staat op de shirts van JO11-1 de naam van “Fröling’s totaalonderhoud” vermeld.

Fröling’s is een veelzijdig bedrijf, dat zich bezig houdt met gevelwerken, glazenwassen, schoonmaakonderhoud en specialistisch reinigen. Zij gaan er vanuit dat iedereen op een schone locatie wil werken en al hun activiteiten zijn er op gericht om dit mogelijk te maken. Fröling’s werkt met meer dan 65 gediplomeerde fulltime medewerkers. Deze zijn in het bezit van het VCA* en het ISO 9001 certificaat. Hun grote kracht is het uitgebreide pakket aan diensten die zij leveren. De opdrachtgever kan hierdoor al zijn schoonmaak- en reinigingswensen aan één bedrijf uitbesteden.

Men heeft duurzaam ondernemen en het oog voor milieu hoog in het vandaal staan. Dit is terug te zien in o.a.:

  • Binnen het wagenpark zijn er 12 auto’s die op aardgas rijden. 22 Diesel wagens rijden met een speciale roetfilter.
  • De schoonmaakproducten en materialen die men gebruikt zijn (voor zover mogelijk) milieuvriendelijk.
  • Werkzaamheden worden efficiënt gepland d.m.v. het volgsysteem in de auto’s.
  • Afvalstromen worden gescheiden verwerkt

Voor meer informatie zie: https://www.froling.nl/

Tijdens de ondertekening gaf directeur Richard Fröling aan de samenwerking met S.V. Loosduinen graag verder te willen uitbreiden.
Hierover zullen de komende periode verdere gesprekken, over de invulling hiervan, plaats vinden.

Op de foto Richard Fröling. met zijn kleinzoon. met ook een mooi ingelijst shirt met bedrijfsnaam voor zijn reclamebord op ons complex.