Het is nu een week na de deadline van betalen en voor degene die nog niet betaald hadden zijn de herinneringen inmiddels verstuurd. Maar wij leggen veel liever de nadruk op het feit dat een week na de deadline wij zonder al teveel moeite al meer dan 85% van de contributies hebben mogen ontvangen. Complimenten aan een ieder die zijn of haar contributie op tijd heeft voldaan! Ook complimenten aan een ieder die mee heeft geholpen om iedereen te herinneren aan het tijdig betalen.

En ja, nu begint de ellende… die laatste 15% binnen harken kost ontzettend veel energie en ergernis voor onze Jan Tazelaar, die alle contributies int, en het bestuur die iedereen achter de broek aan moet zitten om alsjeblieft toch die contributie te betalen. Nou zijn we redelijk makkelijk, niet betalen is niet spelen, maar we spreken de wens uit dat we deze maatregel niet hoeven toe te passen.

Hierbij nogmaals onze dank aan die trouw betalende 85% en nogmaals ons uitdrukkelijk verzoek aan die laatste 15%, betaal a.u.b. de contributie even, zodat iedereen weer over kan gaan tot de orde van de dag.

Met vriendelijke groet,

Edwin van der Heiden
voorzitter S.V. Loosduinen