Vrijdagochtend verzamelde de selectie wederom om 09:00 uur beneden in het hotel voor het gezamenlijke ontbijt. De meeste spelers en technische staf hadden toch best trek gekregen na weer een mooie avond in het centrum van Benidorm. Het broodje gebakken ei was toch bij de meeste wel de favoriet van het ontbijt en zo moest de kok meerdere keren de pan opnieuw aansteken in de keuken om de plaat weer aan te vullen. Na het ontbijt was de selectie tot 12:30 uur vrij. Sommige spelers gingen buiten een stuk wandelen andere gingen toch nog even uurtje verder slapen.

Om 12:30 uur stond toch iedereen weer keurig buiten het hotel en zo liepen we richting de tennisbanen wat een kleine twintig minuten lopen was. Daar aangekomen waren er 4 banen gehuurd en werden de rackets gespannen en ballen uitgedeeld. Al snel vormde zich koppels, ook de trainers streden, dit keer niet samen maar nu stonden ze tegenover elkaar Barendse/Pieter Blanken vs. Baptiste/ fysio Xander. Het werd een eenvoudige overwinning van het eerstgenoemde team.
Na 3 uur getennist te hebben werd de selectie door de trainer Barendse toegesproken en liepen we weer terug richting hotel.

Na twee en een halve mooie dag was het toch even flink gaan regenen deze avond. De groep besloot het avondeten in het hotel over te slaan en op de boulevard te gaan eten. Net na het eten  kreeg onze fysio Xander Rietbroek vervelend familie nieuws te horen. De groep verzamelde meteen spontaan geld in voor een taxi naar het vliegveld en vlucht terug naar huis. Deze kon hij gelukkig zaterdagochtend meteen maken. Xander, namens de gehele groep wensen wij jou en de familie heel veel sterkte toe!

Zaterdag dag 4 trainingskamp SV Loosduinen in Benidorm:

Na het toch wel heftige nieuws van de fysio werd er door de trainers besloten na het ontbijt de geplande strandtraining te laten vervallen en de spelers de rest van de dag vrijaf te geven. Gezien het mooie weer gingen een hoop spelers eerst de boulevard op om stukje te lopen of een terrasje te pakken om zo nog iets extra vitamine D bij te tanken.

Om 18:00 uur ging de selectie in het hotel met het animatie team op de foto in het presentatiepak en voor een afsluitend diner (aangeboden door S.V. Loosduinen).liep de selectie in presentatiepak richting het Italiaanse restaurant waar vorig jaar ook het trainingskamp werd afgesloten. Na afloop werd er na een korte pit stop in het hotel door de meeste nog een afsluitend drankje gedaan in de karaokebar en na een korte nacht werd de selectie zondagochtend al vroeg om 06:55 uur opgehaald door de bus die ons naar vliegveld Alicante bracht. Na 2 uur en een redelijk rustige vlucht landde de selectie om 12:15 veilig en wel op Schiphol. Zo kwam er een einde aan dit succesvolle vijf daagse trainingskamp.

Namens spelersgroep en technische staf bedanken wij vooral S.V. Loosduinen die dit trainingskamp voor een groot gedeelte heeft mogelijk gemaakt.

De foto’s zullen later geplaatst worden op de website.

Aanstaande zaterdag 18 januari om 14:30 uur speelt S.V. Loosduinen 1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen VCS op sportpark Madestein.

Door: Sander Böhms