Na een Nieuwjaarsloop voor jong en oud van de vriendenloopgroep W.I.N. vond bij S.V. Loosduinen de traditionele Nieuwjaarswedstrijd op zaterdag 7 januari 2017 plaats. Ondanks de sneeuw en ijzel kon op het goed bespeelbare kunstgrasveld in Madestein de wedstrijd S.V. Loosduinen combinatie 1 en 2 tegen de “Oude Glorie” van S.V. Loosduinen toch worden gespeeld. Onder leiding van scheidsrechter Linda Blanken won de ‘jeugd’ het van de ‘oudjes’ met slechts 3-1 in een wedstrijd van tweemaal 35 minuten. Bij de ‘oude Glorie’ waren o.a. Arno van der Hoeven en Maarten Korbee aanwezig, die al enige jaren geen lid meer zijn van de vereniging.
In de eerste helft nam het elftal van Patrick Puister (Richard Douw was afwezig) een 2-0 voorsprong door twee treffers van Bas Wesseling, na voorbereidend werk van Tom Vrieling. De “oude Glorie” was tweemaal dichtbij een treffer, maar het lukte Maarten Korbee en Mark Molenkamp niet om doelman Gert Jan Waanders te passeren. Na de thee scoorde toch Maarten Korbee fraai de 2-1 en was Clint van ’t Veer dichtbij de 3-1, maar zijn kopbal eindige op de lat boven doelman Ronald van Hasselt. Het elftal van Hans Koningen en Aart Blanken was ook dichtbij de gelijkmaker, maar Mark Molenkamp zag zijn inzet gekeerd op de doellijn. Toch viel nog een treffer, maar aan de overzijde via een afstandsschot van Damian van der Horst.

Na de wedstrijd was in het clubgebouw van S.V. Loosduinen de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie met de speech van een ‘trotse’ voorzitter Edwin van der Heiden. Terugblikkend op 2016 en vooruit kijken naar 2017.

De speech is hier te lezen: Nieuwjaarspeech 2017

Hierna volgde nog een huldiging van de jubilarissen. Helaas was een aantal uitgenodigde leden niet aanwezig voor deze huldiging. Zij ontvingen een medaille en een bos bloemen. De afwezigen kunnen de medaille afhalen bij het bestuur.

70 jaar:
Gerrit van Steenbergen, afwezig

60+ jaar:
Bert Molenkamp, 62 jaar, maar nog niet eerder gehuldigd! Helaas door ziekte afwezig

40 jaar:
Leon van Vliet 

25 jaar:
Fred Bik
Hans Doornbos
Ronald van Gaalen
Richard Hartman
Fausto den Heijer, afwezig
Serge Koteris, afwezig

[nggallery id=442]