Zoals elke woensdag waren er weer veel jeugdleden aan het trainen. Altijd een gezellige boel, deze keer met mooi weer en wat vrolijk wild op ons complex…wild?? ….Nou soms ook een beetje tam, maar vooral wild enthousiast….DE PAASHAAS !!
Terwijl de allerjongsten aan het trainen waren, stond de paashaas al klaar met een leuke verrassing voor elk kind.
Nog even op de foto en heel geduldig werden er allerlei vragen beantwoord. Ben jij de echte?  Waarom heb jij gymschoenen aan? Hoe kom je hier?
Ondertussen was de JO11 klaar voor de paashaas en de traktatie. De trainers wilden natuurlijk ook wel even op de foto met deze schattige paashaas. Ze had speciaal een roze strikje om haar oor gedaan.
Daarna richting de JO8 en JO9. Deze jongens waren nog hard aan het trainen, maar werden toch wel een beetje afgeleid door die ondeugende paashaas. Ook zij wilden op de foto en kregen natuurlijk een verrassing. Bij deze kinderen kwamen er toch ook wel wat vragen op aan en over de paashaas. Zou het de echte zijn? Hij bewoog wel…tja, dan moet het wel echt zijn. Zit er een mens in?
En natuurlijk werden de oudere jongens en meisjes niet vergeten. Ook zij kregen wat lekkers van de paashaas en de MO11 maakte zelfs een promotiefilmpje met deze vrolijke snuiter.
Paashaas bedankt voor al het lekkers en plezier! We zien je graag volgend jaar weer terug.

Aanstaande maandag (5 april) is er geen training!
Wij wensen iedereen fijne paasdagen en geniet ook even van de foto’s hieronder.