De seizoensafsluiting vorig weekend was het einde van een wel heel apart seizoen. Maar de dag zelf was ook het einde ! Schitterend weer, leuke spelletjes, gezellige teams en vooral veel eten, drinken en rondvliegend water.

Niet lang na de winterstop moest er alweer gestopt worden. Van de een op de andere dag mochten we niet meer voetballen en trainen. Het complex ging voorlopig dicht.
Na een aantal weken SV Loosduinen te moeten missen, mocht er volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Gemeente Den Haag weer voorzichtig getraind worden.
Aan alle voorwaarden werd voldaan, de trainingen werden verspreid over meerdere dagen en aangepast. Het zou veel gezelliger zijn geweest als de ouders er ook bij hadden kunnen zijn en het clubgebouw open mocht. Maar helaas was het nog niet zo ver.
Maar het belangrijkste kon gebeuren. De jeugd kon weer gaan trainen en zo was er toch weer een beetje leven op Sportpark Madestein.
Al snel hadden we door dat onze jaarlijkse Familiedag niet door zou gaan. Een domper voor de leden, maar ook voor de Activiteiten Commissie die al maanden met plannen en voorbereidingen bezig waren.
Tja, wat doen we dan? Wel trainen, maar waar SV Loosduinen om bekend staat is de gezelligheid…..
Dat gaat moeilijk als je 10 minuten voor aanvang het complex op mag en direct na de training weer naar huis moet.
Daarom heeft de Jeugdcommissie toch een gezellige dag georganiseerd voor de jeugd. Helaas weer zonder ouders, opa’s, oma’s etc, maar wel met enthousiaste trainers en de jeugdcommissie.
De dag begon warm en om 10 uur was iedereen paraat (incl flesje drinken) op de middenstip, waar Rutger en Raymond de groepen hebben ingedeeld en het programma hebben uitgelegd.
Het gaat niet om het winnen, maar toch was er een beloning voor de groep die de meeste punten heeft behaald. Een mooie beker voor het hele team. En elke deelnemer ging met een medaille naar huis.
Zo werd een laatste training ineens een hele gezellige voetbaldag!

De eerste trainingen voor komend seizoen starten in de week van 17 augustus a.s.
Gezien de periode waar we nog in zitten, is deze onder voorbehoud. Dus hou de website in de gaten.
Wij wensen iedereen een mooie zomer, goede gezondheid en hopen jullie allemaal komend seizoen weer te zien op ons sportpark.

Jeugdcommissie SV Loosduinen