De vervolgactie na de plantjes, pakketjes en paaseitjes…De paasdagen zijn voorbij en terugkijkend op de eerste 7 acties, kunnen we trots zijn op sv Loosduinen en zo tevreden zijn met wat we met de donaties hebben kunnen doen.
Veel mensen zien glimlachen, bedankjes ontvangen en vooral dat we konden laten weten dat wij aan deze mensen dachten die het zwaarder hebben dan ons.

Alle bonnetjes verzameld, het geld geteld en ja hoor…we hadden nog wat over. Dus weer de (digitale) koppen bij elkaar en wat doen we nu? Verschillende ideeën kwamen langs.
Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Middin in Kijkduin met 150 bewoners/cliënten en 80 medewerkers.
Dus vrijdag werden er wat inkopen gedaan. Dat was nog even een dingetjes…de doosjes waren een andere maat…dus niet naar de kassa, maar weer terug….overleggen in de app. Oke, klaar!
Op naar onze pop-up-dagbesteding 😉 en de doosjes in elkaar zetten, vullen, sluiten, krulletje en kaartje er aan. Voor vandaag zijn we klaar.

Zaterdagochtend met drie auto’s en een bus naar Honselersdijk om onze bestelling op te halen. Helaas begon het te regenen, maar toen de plantjes naar buiten kwamen was het weer even droog. 150 plantjes werden er ingeladen en voorzien van kaartjes.

Op naar Middin aan de Buitenklingen, daar namen wij de ronde op het terrein rechtsom…oeps hier mogen we niet verder …de mini-polonaise aan auto’s weer terug…linksom….volgens Peter (die ons zou ontvangen) konden wij de Ark van Noach niet missen bij de kinderboerderij.
Dat was inderdaad niet te missen, wat een mooie locatie met in het hart een geweldige kinderboerderij en een mooie ark.
Peter wachtte ons al op in de regen en ook vanuit de huizen werd nieuwsgierig gekeken en naar ons gezwaaid. De regen hield weer op tijd even op…..
De planten, doosjes en kaartensets werden uitgeladen en bij Peter op de boerderij achtergelaten.
De kinderen konden daar even snel bij de diertjes kijken en werden vastgelegd op de foto.
Ook hier was de ontvangst weer erg leuk en gingen wij met een goed gevoel weer richting huis.
Natuurlijk hoopten wij dat de attenties leuk werden ontvangen en ja hoor…de eerste foto’s komen al binnen van het uitdelen. Medewerkers die ons via facebook bedanken. Zo leuk. Blije mensen, daar gaat het om.
Hieronder alvast een aantal foto’s. Vandaag of morgen zullen deze aangevuld worden zodra wij toestemming hebben om deze te plaatsen (foto’s zijn inmiddels toegevoegd).

Omdat het geld nu (meer dan) op is, was dit voorlopig onze laatste actie. Al hebben wij wel de smaak te pakken gekregen. Wie weet wat er nog volgt !?
Tenslotte nog een keer een bedankje aan onze geweldige S.V. Loosduinen – leden voor de donaties.
Tevens een bedankje aan de bedrijven die ieder op hun eigen manier hebben meegewerkt aan deze actie: Handelskwekerij Lock, Kwekerij A.H. van Staalduinen, SHCN Dierenuitvaart, Apetito, Kwekerij van Schie en S-dat Projects B.V.
En aan het groepje wat dit verder heeft mogelijk gemaakt:
Ferdi, Amanda, Rutger, Olaf, Bianca, Dylan en Colinda
En om niet te vergeten, onze jongste jeugd die geholpen heeft om te tillen en het te overhandigen:
Ferdi, Keano D., Mikey, Sani, Keano K, Aylin en Semih.