Vandaag uit naar Die Haghe, wat een eind… Vlak voor de wedstrijd nog wat laatste wissels die worden doorgevoerd. We zullen vandaag versterking krijgen van 2 spelers uit de B oftewel JO17, te weten Dave Storm en Jeffrey Borsten.We missen wat vaste spelers ivm werk of blessures en dat is altijd lastig.

We spelen vandaag beter dan vorige week uit tegen Westlandia. Maar over die wedstrijd moeten we het maar niet meer hebben. We krijgen best wel wat mogelijkheden en niet zomaar mogelijkheden, maar kansen die eigenlijk toch wel benut had moeten worden. Ook achterin wordt hard gewerkt en weet Ian door een mooie redding te voorkomen dat we op een achterstand komen. Echter een paar minuten later weet Die Haghe toch te scoren. Door een mooie verovering van onze jongste speler Jeffrey komt de bal bij Mitchel en hij weet Fred te vinden. Zou het nu dan toch lukken? Helaas, Fred raakt het net maar dan aan de buitenkant van de goal. Vlak voor rust krijgen we nog een kans om op gelijke voet te komen, maar helaas met 1-0 gaan we de rust in.
De 2e helft starten we met spelers vanuit de JO19. Jeffrey en Dave bedankt dat jullie bij ons wilden aansluiten en Jeffrey zonde dat je gaat stoppen, want voetballen kun je, daar waren we het allemaal over eens.
We blijven vechten; vooral onze nieuwe aanvoerder Lucas blijft lopen op elk duel wat hij aan kan gaan. Na 10 min in de 2e helft weet Die Haghe nogmaals ons net te vinden: 2-0. Maar we laten ons niet kennen en na een mooie bal van Fred op Chesley maken we er toch 2-1 van. Absoluut geen slecht resultaat. Het was een wedstrijd waarin we gevochten hebben en soms gewoon wat pech hadden met onze eigen kansen. We kunnen met een opgegeven hoofd naar huis keren. We hebben   nog een paar wedstrijden voor de boeg. Laten we hopen dat we nog wat punten kunnen pakken. Iedereen die vandaag ons tekort qua spelers wilde opvangen super bedankt! D,it wordt enorm gewaardeerd! En uiteraard ook onze eigen spelers, respect voor het feit dat jullie ondanks alle perikelen positief blijven qua mindset en ervoor blijven gaan.