Een wedstrijd tegen Die Haghe is altijd een lastige wedstrijd maar we hebben nu een nieuwe samenstelling qua team, dus alles is mogelijk.

Binnen vijf minuten weet Fred een kans te creëren maar helaas voorlangs. Die Haghe is klaarblijkelijk wakker geschud wat zij weten nog geen twee minuten later wel te scoren. Eern paar minuten later weet Pieter ons gelukkig te redden van een tweede goal.
Pieter lijkt op dreef te zijn als hij nog geen paar minuten later weer in actie moet komen voor wederom een redding.
Na 25 min. een kans voor Die Haghe over links…. Een vrij gelaten speler die vervolgens toch Pieter weet te passeren 2-0.

Na 37 min. spelen komt een diepe bal van Pieter bij Angelo en vervolgens komt de bal bij Fred die scoort: 2-1. Altijd fijn als je voor rust weet te scoren dat geeft ons weer iets meer hoop.
Net voor rust krijgt Angelo een schitterende kans maar de bal kaatst keihard af van de paal.

De 2e helft vlak nadat de aftrap is genomen, weet Yassin de bal in het net te krijgen: 2-2.
Vervolgens weet Yassin weer te scoren, maar het doelpunt wordt afgekeurd omdat het buitenspel zou zijn, wat echter niet zo was. Maar ja, de scheids bepaalt en heeft het laatste woord.
We zijn de 2e helft gretiger en weten steeds meer kansen te creëren. De tegenpartij krijgt het moeilijker, waarschijnlijker te veel gegeven in de 1e helft en laat de conditie het nu afweten.
Vervolgens komt er een moment dat we recht hadden op een penalty maar die niet werd gegeven.
In alles is voelbaar en zichtbaar dat we deze wedstrijd kunnen en moeten winnen. En dat doen we uiteindelijk ook… Twee minuten voor tijd door hard te werken weet Lennart Yassin te bereiken en wordt de 2-3 gemaakt. We hebben zeker terecht gewonnen!
Mannen jullie hebben hard gewerkt en het met zijn allen als één team gedaan. Op naar de volgende overwinning en een mooi seizoen dat in het teken moet staan van respect en plezier en dat gaan we ook gewoon doen!!!!