De Kampioenen van de eerste fase mochten aantreden tegen Die Haghe. Al snel was het duidelijk dat het krachtsverschil aanzienlijk zou zijn. Loosduinen creëerde kans na kans, en het was Levi die als eerst het net deed bollen. Even later was het Delano die de score verdubbelde, door de bal mooi mee te nemen en de keeper te verzwalken. Hoewel in het eerste  kwart, het Loosduinen was die de boventoon voerde, waren het enkele Zwart-Witten die vlijmscherp op de counter waren. Naud onderschepte er eentje, Jesper koos ervoor om daarna veilig over de zijlijn weg te werken, maar uiteindelijk was het onze betrouwbare sluitpost Moritz die toch een schot van 8 meter tot corner moest verwerken.

Na de eerste korte pauze dribbelt Sam door de verdediging, passt op Milan K. (ook wel Kriechie genoemd), die pijlsnel het spel verlegt naar Levi op de rechterflank, die op zijn beurt de bal in de doelmond brengt en uithaalt, keeper lost en Naud staat op de juiste plek 0-3!

De wedstrijd lijkt nu wel gespeeld, maar waar eerder het seizoen onze JO11-1 verslapte en meeging in het spel van de tegenstander bleef nu de focus op de “nul” te behouden. Rutger houdt z’n spelers scherp en onder andere Dex neemt zijn verdedigende taak serieus. De kansen komen vanzelf dan wel… Dribbelkoning Milan vd Linden blijft oog houden voor zijn medespelers en weet Bjorn in stelling te brengen, Sam prikt de 0-5 binnen, dan nog een mooi uitgespeelde kans voor Bjorn … naast … en het is rust.

Het uitpubliek is de eerste helft getrakteerd op een ware voetbalshow, maar zou o zo graag zien dat ze een klasse hoger zouden ingedeeld worden, want wat meer uitdaging zou dit team zeker ten goede komen.

De 2e helft gaat Loosduinen geconcentreerd verder. Levi neemt een hoekschop op rechts en weet Delano te vinden. Even later verdedigt Jesper ijzersterk en passt de bal naar Dex, die zich niet bedenkt en vanaf 20 meter verwoestend uithaalt. Volgende doelpunt is van Delano die de bal in een keer doorgetikt krijgt van Sam.De 0-10 was een schotje van Milan vd L., dat gelukkig via een polletje, de prima keeper van Die Haghe verraste. Dan de 0-11 van Naud na een knappe één-twee met Milan L. Rost Jesper de 12e diagonaal van afstand in de bovenhoek. Milan 0-13 na een wonderschone steekbal van “Kriechie”. Sam via binnenkant paal links 0-14. Delano na voorbereiding van Bjorn 0-15. En de 0-16 lag op Bjorn zijn linkerschoen … maar rakelings voorlangs… Eindstand 0-15.

De Peenbuikers geven netjes een boks aan de leidsman en hun tegenstanders en lijken nu echt wel klaar voor een uitdaging in een hogere klasse.

Knappe prestatie mannen!