Zoals waarschijnlijk niet veel leden weten, zijn er een aantal leden van S.V. Loosduinen 3 keer per week beschikbaar om als Onderhoudsploeg de nodige klussen te klaren en het complex opgeruimd en schoon te houden.
Deze mannen verdienen een pluim! Zij ruimen onze rommel op in en rondom het clubgebouw en de velden, maken de kleedkamers schoon, kalken de lijnen en nog veel meer.
Omdat deze klussen veel tijd in beslag nemen, moeten zij soms wel eens wat laten liggen. De Ladies in Blue willen daar graag eens in zoveel tijd bij helpen.
Wie zijn de Ladies in Blue? Dat zijn vrouwen die S.V. Loosduinen een warm hart toedragen en de Onderhoudsploeg graag wat willen ondersteunen.
Een lijst met klussen werd verzameld en een datum geprikt….
Afgelopen vrijdag was het zo ver, een gezellige avond waarop een lijst met schoonmaakklussen werd afgewerkt met daarna een (blauw) drankje en hapje. Zo werd er nog even gezellig nagepraat en afgesproken dit over een maand of twee nogmaals te herhalen. Ook werd er afgesproken om de klusjes, waar zij nog niet aan toe kwamen, in de komende weken tussendoor op te pakken.

Wij willen de Ladies in Blue bedanken voor hun inzet afgelopen vrijdag en de Onderhoudsploeg voor hun wekelijkse inzet.
Wat zijn wij als S.V. Loosduinen trots op onze vrijwilligers. Niet alleen op bovenstaande vrijwilligers, maar natuurlijk op alle vrijwilligers die zorgen dat wij een mooie vereniging blijven.

Bedankt !!

De Vrijwilligerscommissie.