Vrijdag 3 september, aan de vooravond van een hopelijk volledig en bijna normaal seizoen, waren bijna alle jeugdtrainers aanwezig voor een gezellige avond om het seizoen af te trappen. Met maar 1 afwezige trainer, was het een mooie score.
Allereerst werd er gestart met een heerlijk chinees buffet van Chinees Street Catering uit de Loosduinse Hoofdstraat.
Nadat iedereen lekker gegeten en onderling wat bijgepraat heeft, werd de avond afgetrapt door de Technische Commissie. Hier kwamen diverse zaken aan bod zoals het jeugdplan, de materialen, het wedstrijdsecretariaat, de elftalsamenstelling in het algemeen en nog een aantal andere praktische zaken.
Na het serieuze gedeelte gingen wij het veld op in de nieuwe SV Loosduinen-jasjes, die aan het trainerstenue werden toegevoegd. Daar werd de groepsfoto gemaakt. Veel hilariteit en lachen op en om de foto, want ook daar is deze trainersgroep in getraind 😉
Eenmaal weer binnen met een drankje, werd het tweede serieuze deel gestart. Het ondertekenen van het vrijwilligerscontract en het in ontvangst nemen van het Jeugdplan voor de komende jaren.
Hieronder de genoemde groepsfoto en een greep uit de ondertekeningsfoto’s.

Trainers, wat zijn jullie een mooie groep bij elkaar en als Jeugdvoorzitter ben ik enorm trots op jullie en denk ik dat onze jeugd erg boft met zoveel enthousiaste trainers!!
Veel succes morgen en in de rest van het seizoen !!

Colinda.