TAC’90 en S.V. Loosduinen waren voor zaterdag nog ongeslagen, zijn dit nu ook nog, want de beide ploegen kwamen na 90 minuten tot een 2-2 gelijk spel. TAC’90 nam de leiding, de Blauwwitten kwamen in de tweede helft op voorsprong, maar verspeelden tegen tien man toch deze voorsprong.
Bij de Loosduiners voor het eerst weer Sam van Poorten in de basis na zijn schorsing en ook de weer fitte Nick Voorham. Kadir Naren begon met een lichte blessure op de bank.  Jeroen Rampaart ook, na een jaar blessureleed was ook hij weer klaar om de eerste speelminuten te maken.
De eerste kansen waren voor de thuisploeg. In de 12e minuut was het raak voor TAC’90. Kenan Mminovic was degene die het eerste doelpunt tegen scoorde bij de Loosduiners dit seizoen. Doelman Pieter Blanken was in de eerste twee wedstrijden nog niet gepasseerd. In de 23e minuut was een overtreding op Sinan Ocal goed voor een elfmetertrap van aanvoerder Kevin Baptiste, die de gelijkmaker achter doelman Imail Yasar schoot. Nadien kregen beide ploegen kansen om de leiding te nemen, maar met 1-1 werd aan de thee begonnen.
In de tweede helft Kadir Narsen voor de geblesseerde Nick Voorham. Christaan Verbree, voorin begonnen, ging naar achteren. Al gelijk was Narsen gevaarlijk, maar kwam nog niet tot scoren. Nadat Karsen de lat raakte en Kevin Baptiste net over schoot duurde het tot de 67e minuut voordat het elftal van Richard Douw  wel de leiding nam. Met een fraai schot, uit een korte hoekschop van Sinan Ocal, scoorde hij fraai de 1-2. De moegestreden Sian Ocal en Murat Yildiz werden vervangen door Remy Pannekoek en Mike Lunenburg.
Scheidsrechter Lochtenberg uit Sassenheim moest nadien een aantal malen de gele kaart tonen om de wedstrijd niet te laten escaleren. Bij TAC’90 ging Sherwin Sewcharan voor de tweede keer over de scheef met als gevolg zijn tweede gele kaart en dus ‘rood’. Toch kwam de thuisploeg met tien man langszij. Op een ‘zondagschot’ van Gregory Overman in 79e minuut was doelman Blanken kansloos. De Loosduiners drongen nadien vergeefs aan met Sam van Poorten in de spits en een man meer, maar kwamen niet meer tot scoren. In de lange extra tijd waren beide ploegen ook nog dichtbij de winnende treffer, die niet viel. TAC’90 kopte voor langs, Alvin van Reeuwijk net naast. Het bleef bij 2-2.