mp-jo-7-12-10-2016Woensdagmiddag 12 oktober stond de eerste wedstrijd voor de mini-pupillen van S.V. Loosduinen voor dit seizoen op het programma! Dat dit weer een goede lichting is, is nu al bewezen. Je hoeft deze spelers niet uit te leggen dat de bal rond is, waar ze moeten scoren of waar er niet gescoord mag worden, dat weten deze talenten allemaal al!

We zijn al weer een aantal weken aan het trainen en nu dus een wedstrijd. Bij een eerste wedstrijd van jongens van drie, vier, vijf of zes jaar verwacht je dat ze een beetje zenuwachtig zijn, daar was naar ons idee geen sprake van!

Nadat de spelers het mooie tenue van S.V. Loosduinen hadden aangetrokken, gingen we naar de twee veldjes die al klaar stonden voor ons. (bedankt onderhoudsploeg!)

Na een goede warming-up gingen de wedstrijdjes beginnen! We hadden niet zomaar een tegenstander uitgenodigd, we mochten gelijk tegen buurman GDA gaan voetballen.

De kanjers van S.V. Loosduinen lieten het kaas niet van het brood eten en knokten voor elke bal. Zeker voor een eerste wedstrijd van deze talenten ging het helemaal niet slecht! Met de regel van Linda… hebben we zelfs een paar wedstrijdjes gewonnen. Winnen is niet belangrijk, maar het plezier hebben is nog veel belangrijker en dat hadden de mannetjes van S.V. Loosduinen zeker! Na de wedstrijdjes ook nog penalty’s schieten en keepen, ook dat ging goed!

Ik denk dat iedereen langs de lijn genoten heeft! Bedankt Bjorn, Jace, Djani, Tony, Jayden, Jesse, Jesper, Damien, Luuk en Milan!

Linda