Afgelopen zaterdagochtend heeft de jeugd een zeer geslaagd onderling oliebollentoernooi gehouden. Op dat moment was nog niet geheel duidelijk wat er m.i.v. zondagochtend 05:00 uur ging gebeuren. We hoeven dat niet allemaal te herhalen, want iedereen beseft wat het betekent om in een totale lockdown te gaan.

Voorlopig dienen we ons tot en met 14 januari te houden aan alle afgekondigde maatregelen. Geen of nauwelijks activiteiten meer op Madestein, de kantine gesloten voor ALLE activiteiten, geen nieuwjaarswedstrijd en -receptie. Als alles echt meezit zouden we op zaterdag 15 januari weer een of meer activiteiten kunnen ontplooien. Maar zo ver is het nog lang niet. Tot die tijd krijgt de jeugd via de trainers te horen of er een kans is op aangepaste trainingen en trainingstijden. Voor de senioren zit er helaas niets in het verschiet (tenzij tweetallen op minimaal 1,5 meter afstand willen gaan trainen).

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van eventuele nieuwe gebeurtenissen.

Echter, er is ook nog zoiets als Kerst en Oud en Nieuw. Het moge duidelijk zijn dat het bestuur iedereen, ondanks alle omstandigheden, een hele prettige Kerst toewenst, een gezellige jaarwisseling en een voorspoedig begin van 2022. En dat verder in 2022 deze afschuwelijke pandemie tot een einde komt!