Zaterdag 10 juni a.s. wordt de jaarlijkse Familiedag voor jong en oud weer gehouden bij S.V. Loosduinen. Dit jaar ook weer een dag met onderling voetbal, met spel onderdelen, bij de senioren en voor onze eigen jeugdleden weer een mooie survival onder leiding van Lex Thoen. Het programma start om 12:00 uur.

De AC is al enige maanden bezig met de voorbereiding van dit evenement, maar op deze dag is de hulp van ouders/verzorgden ook zeer gewenst!

Help, help, help,  wij zoeken: voor bij de survival zoeken wij stoere vaders/moeders/opa’s/oma’s/tantes en of ooms om met onze jeugd deze survival aan te gaan. Verder zoeken wij ook nog een paar ouders om een oogje in het zeil te houden bij het luchtkussen voor de kleine kinderen. Ben jij degene die ons wil helpen?
Neem dan contact op met Raymond Krens, telefoon: 06-42086879 of per e-mail naar r.krens@ziggo.nl

Na het spektakel op de dag gaan we natuurlijk door met een prachtige feestavond in een grote tent, met een band! Zoals bekend kom je deze avond niet op ons complex zonder een entreekaart! Ieder lid of donateur ontvangt twee entreekaarten. Deze kaarten zijn vanaf heden alleen verkrijgbaar bij Raymond Krens.  Extra kaarten zijn op de dag te koop bij de AC, kosten € 5,00 per kaart en zijn ook bij Raymond Krens verkrijgbaar.

Wij hopen op mooi weer en een geslaagde dag!

De AC bestaat uit de volgende leden: Raymond Krens, Jolanda Heesakkers, Loiraine Tur, Cindy Lek, Sarah van den Broek, Sander Bohms, Willem Heesakkers, Silvana Lek, Linda Blanken en Kay de Hooge.

Tot slot: Zondag 11 juni moet natuurlijk alles op ons complex weer worden opgeruimd. Ook de tent, omdat op maandag 12 juni het onderhoud start van de velden twee en drie. Hulp van onze leden/ouders/verzorgden is hierbij ook gewenst, je bent welkom vanaf 11:00 uur!