S.V. Loosduinen heeft met de komst van Ferrie Bierens de selectie voor komend seizoen bijna rond. De 27-jarige centrale verdediger komt over van ODB en is inmiddels de achtste aanwinst.

De linkspoot speelde in de jeugd van onder andere DHL, DHC en Haaglandia. ‘Vervolgens heb ik in de senioren nog een aantal clubs gehad, zoals SVC’08, DUNO en ODB. Het gesprek met trainer Peter Barendse was heel positief. Barendse is een trainer voor wie je door het vuur wilt gaan. Hij neemt namelijk ook de tijd om individueel met je aan de slag te gaan. Dat spreekt mij enorm aan.’

De keuze voor S.V. Loosduinen was nog sneller gemaakt toen Ricardo Steinhauer voor de club koos. ‘Ricardo is een goede vriend van mij. Wij wilden graag nog een keertje samen voetballen. Daarnaast heb ik over de rest van de groep goede verhalen gehoord. Het zijn jongens die je snel in de groep opnemen.’

Trainer Peter Barendse geeft aan de selectie bijna rond te hebben. ‘Ik ben blij met de komst van Ferrie. Hij brengt toch de nodige ervaring met zich mee. Inmiddels staat er een mooi groepje, want ook uit de jeugd stromen een flink aantal spelers door. De selectie is daarom bijna rond, maar ik houd mijn oren en ogen natuurlijk open.’