S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieDe 41e Familiedag van S.V. Loosduinen was afgelopen zaterdag, mede ook door het mooie weer, wederom een groot succes.

De dag begon traditioneel met de openingswedstrijd S.V. Loosduinen 1 tegen de jongste jeugd van S.V. Loosduinen. Het werd een zwaar bevochten 3-2 zege voor onze jongste jeugd.

Vervolgens werd bij de senioren en de oudste jeugd gestart met het’ zeven tegen zeven’ toernooi. Een toernooi dat weer uitstekend door Koos Kornaat was opgezet en weer een geslaagd onderling toernooi werd met leden, oud-leden, maar ook een aantal nieuwelingen lieten zich al zien.

De jeugd begon aan een leuke survival georganiseerd door Lex Thoen door Madestein en een stukje Vroondaal, met na afloop veel tevreden gezichten.

Aan het einde van de middag waren ook weer de finales van de Penaltybokaal bij de jeugd. Veel familieleden waren hier ook op afgekomen.

Het avond programma was ook geslaagd, al hadden een aantal Loosduiners wat last van het geluid… Naast muziek werden de prijswinnaars van het voetbaltoernooi gehuldigd en ook S.V. Loosduinen 4 voor het binnenhalen van de ‘dubbel’.

We kunnen dan ook weer terugkijken op weer een geslaagde Familiedag van S.V. Loosduinen.Uiteraard is dit succes te danken aan al die mensen die zo enorm hard gewerkt hebben tijdens de voorbereidingen en op de Familiedag zelf.

Het bestuur is alle vrijwilligers dankbaar, die deze dag weer tot een groot succes hebben gemaakt.

Zondagmorgen vanaf negen uur waren twaalf leden aanwezig om de meeste troep van de zaterdag weer op te ruimen. Ook hiervoor dank, mede namens onze onderhoudsploeg!

Wilco Eckhardt maakte de volgende foto’s van de survival en de penaltybokaal bij de jeugd:
[nggallery id=475]

Hieronder enkele foto’s gemaakt door Colinda Paauw:
[nggallery id=476]