De Grote Clubactie is zaterdag 19 september a.s. weer van start gegaan. Ook dit jaar doen wij hier aan mee.
De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Van ieder verkocht lot van 3 euro gaat er direct 2,40 euro naar de club. Dus dat is 80% van de opbrengst wat rechtstreeks naar de club komt.
U steunt dus een goed doel, uw eigen vereniging en maakt kans op een mooie prijs!

Onze jeugdleden hebben op of kort na woensdag 16 september de lotenverkoopboekjes uitgereikt gekregen.
Heb je nog geen boekje of wil je er eentje extra, vraag dat even bij de trainer of leider.

Wij hoorden de afgelopen dagen dat er topverkopers binnen onze jeugdafdeling rond lopen. Ga zo door !
De loten worden sinds 19 september a.s. verkocht. Elk verkocht lot is meegenomen. Dus iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen.
Degene die binnen sv Loosduinen de meeste loten verkoopt, krijgt zoals elk jaar een leuke beloning Nummer 2 en 3 uiteraard ook.
De boekjes kunnen uiterlijk woensdag 18 november worden ingeleverd in de Speciale box achter de bar of bij de leider/trainer van het team. Ivm de tijdelijke sluiting van de kantine als gevolg van de Corona-maatregel, kunnen de boekjes ook bij de toezichthouders aan het hek worden ingeleverd. Maar er is nog ruim de tijd tot 18 november.
De trekking van de GCA is dit jaar op 9 december 2020.  Op 10 december wordt de uitslag op de website van de grote club actie gepubliceerd: www.clubactie.nl