Op zaterdag 16 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2017 weer van start. Dit jaar doet S.V. Loosduinen weer actief mee aan deze loterij. De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en daarmee geld inzamelen voor de eigen vereniging. Van ieder verkocht lot van € 3,00 gaat er direct € 2,40 naar de club. Dus dat is direct goed besteed! De hoofdprijs bedraag € 100.000,00 euro, verder er kan er een  Volkswagen up worden gewonnen zijn er en heel veel andere prijzen.

Met deze extra inkomsten kunnen wij weer veel activiteiten organiseren voor onze jeugd. Dus kopen die loten!

De spelers van de  JO9 tot en met de JO17 ontvangen op woensdag 13 of zaterdag 16 september de verkoopboekjes!

De kinderen hoeven geen loten te verkopen en later geld op te halen, maar bij het kopen van een lot geeft de koper een machtiging voor een automatische afschrijving!

Het lotnummer staat dan op de afschrijving vermeld!  Wij vragen dan ook onze jeugdleden hun best te doen voor de vereniging door veel loten te verkopen bij familie, vrienden en buren. De beste drie lotenverkopers ontvangen ook een leuke verrassing!

Voor meer informatie kunt u alvast kijken op de site van de grote clubactie: https://www.clubactie.nl/