bar_4772Gisteren is de Halloweentocht bij S.V. Loosduinen weer een succes geweest. Vele kinderen zijn met hun ouders weer het donkere bos bij de voormalige boerderij Emiliehoeve in gegaan en lieten zich verrassen door de meest enge monsters, heksen en andere vreemde creaties.

Na de succesvolle vorige edities was het bijna een onmogelijk taak voor de nieuwe AC om Halloween weer tot een succes te maken. De panden van de Emiliehoeve waren immers afgebroken, de bestrating tot aan het bos was verwijderd maar ook al die leuke sprookjeshuisjes in het bos waren gesloopt en weggehaald. Dat was een flinke aderlating en er moest dan ook flink geïmproviseerd worden. Het was voor de nieuwe AC roeien met de riemen die ze hadden en met de inzet van al die vrijwilligers is het allemaal weer helemaal goed gekomen want ook deze editie was niet alleen eng maar ook weer erg succesvol.

We zeggen het niet snel maar dank aan alle vrijwilligers die onze kinderen weer zo enorm bang hebben weten te maken. Gek genoeg hebben ze er van genoten en met het zakje snoep van de boze wolf nog in hun hand liepen ze allemaal weer stoer terug naar ons sportcomplex. Stiekem kijken ze vast alweer uit naar de volgende editie van deze inmiddels traditionele Halloweentocht.

[nggallery id=432]