Het seizoen 2022-2023 zit er voor ons als selectiespelers op. We maken in het kort met jullie de balans op.
We begonnen het seizoen met een brede, maar onervaren selectie. Oudgediende spelers die een niveautje lager zijn gaan spelen werden opgevolgd door jeugdspelers en spelers die nog niet heel veel wedstrijden in het eerste achter hun naam hadden. Nieuwe trainers (Ronald en Roy) voor het eerste en het tweede met hun vertrouwde staf (Raymond en John).

We begonnen het seizoen met een toernooi bij Erasmus met een tweede plaats. Hier en daar voorzichtig wat geluiden hoe het voetbal er dit seizoen uit zal komen te zien. Toch een wat onervaren eerste groep en het voetbal was niet altijd even goed.

Naarmate het seizoen vorderde ontstond er een bepaalde klik tussen alles en iedereen die de selectie een warm hart toedraagt. Puntjes werden gepakt en het voetbal werd er beter op. Het eerste nam afstand van de onderste plekken, het tweede speelde leuk voetbal maar het kwartje viel vaak net de verkeerde kant op. De sfeer bleef altijd goed. Supporters zagen twee herkenbare teams en de derde helften bij de thuiswedstrijden waren als vanouds.

Speelde het eerste zich een paar weken voor het einde van het seizoen definitief veilig;  het tweede pakte ook steeds meer overwinningen. De laatste wedstrijden zijn nu geweest. Rust kan gepakt worden om de batterij voor het komende seizoen weer op te laden. Maar eerst nog een geweldig familiedag voor de boeg.

Via deze weg willen wij als spelers alles en iedereen bedanken voor hun support of hulp bij de selectie. Leiders die week in week uit zorgen dat alles tiptop in orde is. Scheids- en grensrechters die de fluit of vlag weer pakten en de gastvrouw die iedereen weer ontvangt. Het was een mooi seizoen.

Wij kijken al uit naar het komende seizoen en hopen op net zo’n support als dit seizoen.

Sportieve groet namens de selectie.