Om ervoor te zorgen dat clubs met hun spaarzame vrijwilligers de kleedkamers schoonhouden wordt ook verwacht dat spelers en speelsters na het douchen de kleedkamer schoon houden voor de volgende groep. Helaas gaat niet iedereen er zorgvuldig mee om. Dat begint met het opruimen van de rommel. En dat is voor sommige spelers en teams kennelijk een moeilijke opgave, zie de foto. Daarom aan de spelers het dringende verzoek afval in de daarvoor bestemde bak te deponeren en niet achteloos in een hoek achter te laten.

De foto is gemaakt bij een willekeurige club, maar lijkt niet zo moeilijk rommel weg te gooien in de daarvoor bestemde prullebakken. Maar wat zien we? Een verzameling flesjes in een hoek van de douche.

Het mooie is echter dat de kleedkamers dagelijks schoongemaakt worden en daarmee ook vrij eenvoudig is te achterhalen welke teams dit ‘afvallige gedrag’ vertonen. Laat het niet zover komen dat bestuurders in actie moet komen.

Laten we met ons allen het complex netjes achterlaten…….het hoort bij een vereniging, waarbij verbinden van mensen het toverwoord is.

Meer informatie zie: http://www.voetbaltotaal.info/home/4