De bar in de zomerstop minimaal 3 weken dicht op zaterdag. Complete paniek binnen de club en zeker bij haar vaste bezoekers op de zaterdagmiddag. Gezellig een limonadetje doen en op het terras in de zon bijkletsen. Misschien moet je nu, omdat je toch thuis bent, met moeders naar The Mall of een gezellig tuincentrum. Ik hoor een aantal Peenbuikers al gruwelen bij het idee. Maar hoe kan dat nou? Is dit alles dan niet te voorkomen?
Zeker wel. Wordt gewoon een paar uur per maand barmedewerker. We staan overal te boek als een gezellige familieclub maar willen we dat ook blijven dan zullen we met zijn allen een steentje moeten bijdragen in het draaien van bijvoorbeeld een bardienst. Je helpt niet alleen je eigen cluppie maar daarnaast is het ook gezellig. Als je nog nooit achter de bar hebt gestaan, dan word je uiteraard op weg geholpen want moeilijk is het niet.
Alleen met ieders inzet houden we de S.V. draaiende. En hoe meer mensen zich aanmelden, hoe makkelijker het gaat worden om de kantine open te houden. Helaas moet er nu te vaak op dezelfde leden een beroep worden gedaan. Popel je, stuur dan een mail naar secretaris@svloosduinen.nl, er wordt dan contact met je opgenomen.

Een trouwe barmedewerker