S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieZoals eerder aangekondigd vindt woensdag 3 januari opnieuw het Nieuwjaarsjeugdtoernooi plaats.
De opzet van het toernooi is gelijk aan die van vorig jaar. De teams zijn steeds wisselend van samenstelling en per leeftijdscategorie is er een prijs te winnen. En voor de overall winnaar staat natuurlijk de wisseltrofee klaar! Vergeet deze niet mee te nemen hè Tico… ?

De exacte aanvangstijden worden nog bekend gemaakt, in elk geval starten de JO11 en JO9 om 10.00 uur. Tijdens het toernooi wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Voor een goede voorbereiding van het toernooi is het nodig dat alle spelers zich aanmelden voor het toernooi via hun eigen trainer! Wij vragen de trainers vervolgens de aanmeldingen per team door te geven aan Michel Mafficioli (mafficioli@online.nl). Graag deze week jullie opgave, uiterlijk zaterdag 23 december, dan kan Michel tijdens de feestdagen starten met de indelingen.

Woensdag 3 januari is het wel Kerstvakantie maar voor de meeste werkenden een normale werkdag, toch doen wij ook een beroep op de trainers, leiders, ouders om als het kan aanwezig te zijn en te helpen voor een goed verloop van het toernooi.

Nogmaals aan alle spelers: aanmelden bij jouw eigen trainer, de trainers geven het door aan Michel.

Namens de toernooi-organisatie,
Hans Koningen.