Beste leden,

Zoals jullie hebben kunnen lezen kampt onze mooie vereniging met twee belangrijke vacatures: secretaris en na de ALV die van voorzitter. De vacature van secretaris wordt op het ogenblik ingevuld door ons Ere-lid Jan Tazelaar. Zijn leeftijd is ruim boven de 70!!!

Onze vereniging kan alleen maar bestaan als er leden zijn die naast het voetbal en trainen ook bestuurlijk een steentje kunnen en vooral willen bijdragen.

Drie keer per week drinkt de “Onderhoudsploeg” voordat zij aan het werk gaan een bakkie. Velen van de ploeg hebben in het verleden een bestuursfunctie c.q. kaderfunctie uitgeoefend. Want het complex en de kleedkamers e.d. moeten schoon en de koelcel gevuld!!! De leden van deze ploeg zijn qua leeftijd totaal boven de 700 jaar en qua lidmaatschap dik boven de 600 jaar. Immers toen we 10 jaar waren mochten we pas gaan voetballen.

In onze tijd beschikte een bestuurslid, met een baan van meer dan 45 uur, niet over een computer e.d., zodat er aardig wat tijd inging zitten, maar tegenwoordig met alle moderne hulpmiddelen is het een stuk gemakkelijker.

We zijn in 1936 opgericht en om het 90 jarig bestaan te kunnen vieren hebben we toch echt leden nodig die een bestuursfunctie willen uitvoeren. Het zou toch zonde zijn als onze mooie club door gebrek aan kader ten onder gaat. Denk er eens over na om een paar uurtjes per week de handen bestuurlijk uit de mouwen te steken, naast het koude biertje op de training en een wedstrijd.

Jullie mogen ons altijd benaderen hoe we onze echt mooie vereniging naar het volgende jubileum kunnen leiden en dus niet lijden!!!

w.g. Riekelt Thierry