Jan Tazelaar stuurde gisteren het onderstaande verhaal rond aan zijn medespelers, met zijn toestemming nu ook op de site voor allen te lezen.

Mannen (ex)voetballers,
Je ziet het bij het onderwerp: ik heb gisteren mijn laatste partijtje gespeeld (5-3 gewonnen; een keer gescoord!). Nadat ik in 2003 het wedstrijdleven in Spanje op spetterende wijze heb afgesloten, heb ik daarna nog de talloze partijtjes op de donderdagavond gespeeld.

Daar hebben jullie deel van uitgemaakt. De huidige VE1 spelers (zonder Bert, Theo, Marcus) hebben daar overigens de pakweg laatste twee a drie jaar van mogen genieten.

Daar wil ik jullie voor bedanken. Het is voor mij een onvergetelijke periode in mijn sportieve leven geweest. Met ontzettend veel leuke hoogte- en dieptepunten. En daar waar weleens iets lelijks werd gezegd werd de soep nooit heet gegeten.

Nu kan ik wel zeggen dat je op je hoogtepunt moet stoppen, maar daar zal wat schamper om worden gelachen. Ik heb geprobeerd op enigszins aanvaardbare wijze zo lang mogelijk dit vol te houden en geen karikatuur van mezelf te worden. Of dat laatste helemaal gelukt is waag ik te betwijfelen.

Ik kan in ieder geval zeggen dat ik tot op mijn 73e op fanatieke wijze zo goed als blessurevrij ben doorgegaan en wie gaat me dat na doen.

We komen elkaar uiteraard nog regelmatig tegen en dan zal er ook wel weer menig drankje gedronken worden.

Ook nog een paar “afscheidsfoto’s” toegevoegd!

Dank jullie allemaal en tot ziens!

Taas