Jeugdtoernooien voorjaar 2018 (update: 7 juni)

nDe toernooikalender is noodgedwongen behoorlijk gewijzigd. De reden hiervoor is dat de toernooien die in de meivakantie gepland stonden (9 en 10 mei) niet vol te krijgen bleken te zijn. Ook de toernooien die met Pasen niet doorgegaan zijn komen in de herkansing!
Uiteraard kan dat heel vervelend uitpakken voor de mensen die rekening gehouden met het plannen van uitjes op de dagen dat hun kind(eren) geen toernooien hadden. Excuses hiervoor, wij rekenen op uw begrip. We doen er alles aan om alle teams toch een eigen thuistoernooi te organiseren, daar staat onze club bekend om. Hier de aangepaste toernooikalender met ook veel nieuwe uit toernooien! Toernooikalender 2018-06-07

Inmiddels zijn er voor de nieuwe data al meer aanmeldingen dan er voor 9 en 10 mei a.s. binnen waren. Mocht het lukken om de toernooien op de nieuwe data volledig bezet te krijgen dan wordt zaterdag een erg drukke dag met vier thuistoernooien en mogelijk (na)competitie/bekerwedstrijden van de senioren.
Voor 9 en 10 mei waren wel veel aanmeldingen van medewerk(st)ers voor keuken/bardienst en om te fluiten. Zelfs veel meer dan teams! Deze personen krijgen allemaal de vraag om op een andere toernooidatum bij te springen maar spontane aanmeldingen blijven welkom!
Pak een paar uurtjes mee en neem snel contact op met Koos Kornaat 06-38433406 of kooskornaat@ziggo.nl
Samen maken we er mooie toernooidagen van!