S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieNa het gelijkspel tegen GDA van vorige week stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen nr.3, Hercules op het programma. Misschien om de mannen op scherp te krijgen uitte trainer Dani zijn ongenoegen in de voorbespreking over de slechte trainingsinzet de afgelopen week en gaf aan met 3 reserves op de bank minder inzet garantie was voor een wissel vandaag.

Met een lege bank bij de tegenstander wisten de blauw-witte mannen in ieder geval wat er van hen verwacht werd en de start was dan ook veelbelovend. De snelle 1-0 was het resultaat van de boosheid zullen we maar zeggen als Oscar zich in de 5 meter ‘los pingelt’ en raak schiet. Zal je altijd zien, heeft de tegenstander een chronisch boze trainer en gooit zijn ploeg misschien hierdoor er niet 1 maar 2 schepjes bovenop en wordt de JO15-1 zowaar even ondersteboven gespeeld en is het in no-time 1-3.

Als Jasmijn dan nog voor rust haar gebruikelijke belangrijke redding maakt en Johanny Oscar diep stuurt is de ruststand niet 1-4 maar 2-3. Ondanks de geringe achterstand was trainer Dani verre van tevreden en stelde zelfs dat als er niks veranderde er geen leuke trainingsweek in het verschiet lag. Als onder aanvoering van de uitblinkende Daan de slag op het middenveld door blauw-wit gewonnen word verdwijnt de achterstand als sneeuw voor de zon.

Denzel dwingt de Hercules goalie tot een fout waar julian van profiteert en Tico maakt in dezelfde minuut een voor hem doen zeldzaam saai doelpunt. Als Oscar dan zijn 3e maakt na opnieuw een assist van de snelle Denzel zou je denken dat je er bent maar niks is minder waar als Hercules weer aansluit door 5-4 te maken. Billen knijpen dus waar verdedigend alle zeilen bijgezet moeten worden.

Waar Mats v. D. in de 1e helft nog niet helemaal bij de les was had hij nu wel 2 belangrijke ingrepen evenals zijn naamgenoot (Mats Bavelaar), die vorige week tegen GDA misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. Als de hardwerkende Johanny en Julian zich dan als verlossers opwerpen middels de 6 en 7-4 fluit de uitstekende scheids Gok af en zal wat uitslag betreft de boosheid van trainer Dani hopelijk geen invloed hebben op de komende trainingsweek.

Jan H.