De laatste wedstrijd is gespeeld.
Voor de JO9-1 was het een zeer mooi seizoen. Begonnen in de 2de klasse waar wij kampioen werden. En daarna naar eerste klasse waar wij ook redelijk wat wedstrijden wisten te winnen en niet te vergeten gelijk speelden.
De jongens hebben zeer grote stappen gemaakt. Waar we zijn gestart met veel individueel spel zijn we zaterdag geëindigd met ‘voor de trainers’ één van de beste wedstrijden van het seizoen. In deze wedstrijd zagen we alles terug van wat zij afgelopen seizoen hebben geleerd.
Vanaf het begin zijn we gestart met een aantal basisregels die zijzelf voor elke wedstrijd zelf moesten benoemen.
1- Wees positief en mopper niet op elkaar
2- één mannetje voorbij dan kijken en over overspelen
3- Als de keeper van de tegenpartij de bal heeft, dekt iedere speler een mannetje
4- We bouwen altijd van achteruit op
5- Coach elkaar
In de laatste wedstrijd tegen Velo kwam dit allemaal samen. We hebben de wedstrijd helaas met 4-1 verloren maar wij kunnen wel stellen dat Loosduinen echt durfde te voetballen en alle spelers stuk voor stuk hun taak goed uitvoerden. Wij en de toeschouwers hebben genoten van de één tweetjes, de inzet en het mooie samenspel. En ondanks we achterstonden bleven wij gewoon doorvoetballen met ons eigen spel.
De een na laatste wedstrijd hebben wij mooie foto’s gemaakt van deze toppers om een mooie herinnering te hebben aan een fantastisch seizoen. Na de laatste wedstrijd, onder het genot van een patatje, hebben alle spelers een foto gekregen met achterop een stukje tekst met de punten waar ze goed in zijn en wat tips die ze mee kunnen nemen naar de JO11.
Wij hebben genoten van jullie en zijn er van overtuigd dat jullie klaar zijn voor de overstap naar de Jo11
Veel succes volgend seizoen!
Ron en Marcel
Bekijk via onderstaande link alle foto’s van de wedstrijd tegen VCS