Wij hebben trainer Jurre gevraagd om iets te vertellen over zijn team, de JO9-1.
Na de geweldige interviews van woensdagavond, geeft de trainer nog even een voorstelronde.
Dit zijn de toppers van Jurre, Danel en Remco:

Gino

Superkeeper! Gino laat weinig door en gooit zich zonder twijfel voor elk schot. Naast zijn geweldige keeperskunsten kan Gino ook akelig goed in de spits uit de voeten!

Jozua
Jozua is onze bikkelharde verdediger, weinig woorden in het veld maar weet altijd zijn tegenstander te slim of te fel af te zijn. Jozua heeft voor een verdediger overigens een aardige actie in huis en scoort hiermee veel doelpunten!
Jack

Jack is onze sterkhouder in het veld, een jaartje ouder en wijzer dan de andere jongens en weet zijn kracht en grootte in zijn voordeel te gebruiken. Zijn vernietigende vrije trappen zijn goud waard voor ons!

Mo
Mo (Beter bekend als: Mootje) is onze motor op het middenveld. Met zijn felheid, techniek en kracht is hij niet te verdedigen, maar ook niet uit te spelen. Een echte nachtmerrie voor de tegenstanders!
Luc

Luc is een echte architect binnen het team. Hij ziet passlijnen en looplijnen die doen denken aan het oude Barcelona. Luc is zeker niet de grootste, maar weet telkens weer zijn voetbalinstinct te gebruiken om zijn tegenstanders te slim af te zijn.

Ashwin

Er zijn weinig spelers met een mentaliteit zoals die van Ashwin. Een echt trainingsbeest die gedreven is om beter te worden en te leren. In de wedstrijd staat Ashwin altijd op de juiste plek voor het goal en zelfs als onze superkeeper Gino de spits in gaat kan je Ashwin blindelings vertrouwen op goal.

Nino

Ons eigen “wonderkind”. Nino is een jaartje jonger dan de rest. Dit weerhoudt hem er niet van elke wedstrijd keihard te werken en voor constante dreiging te zorgen. Hij traint en speelt altijd mee op het niveau van de andere jongens en weet telkens weer iedereen te verbazen met zijn flitsende loopacties.

 

Trainer, wat een prachtige woorden over jullie jongens! Uit betrouwbare bron weten wij, dat trainer Jurre zeker niet overdrijft in deze voorstelronde.
Willen jullie dat nou zelf bewonderen of beoordelen, ga dan eens kijken bij dit leuke team!
Het is wat vroeg deze week, maar het is zeker de moeite waard.
De JO9-1 speelt zaterdag het vroegst van heel SV Loosduinen, maar wel lekker thuis op ons eigen sportpark om 8.45 uur. ‘s-Middags zijn zij er weer om er vanaf 13.30 uur een gezellige middag van te maken en natuurlijk ons eerste elftal aan te moedigen!