Vrijdag 20 december was de Kerstklaverjasdrive bij S.V. Loosduinen. Een jaarlijks terugkerend feest!
Dit jaar waren er maar liefst 38 koppels die (volgens reacties) een geweldige avond hebben gehad en ook nog eens allemaal met een prijs naar huis terugkeerden. 19 tafels met kaarters, een bomvolle kantine dus waarbij tafels uit de kleedkamers nodig waren en Goof zelfs stoelen van zijn werk had geleend! De onderhoudsploeg had alle tafels al neergezet … niet wetende dat er nog een diploma-uitreiking was.
Veel drukte maar ook veel waardering voor ons barkoppel Doris Lachman en Hans Rosenveldt die tussen al die tafels door veel lekkere hapjes serveerden, en ook de drankjes smaakten prima! Daarnaast nam Hans een doos kaarten, een bos ballpoints en een grote zak met rolletjes pepermunt mee …. dus Hans en J&M VvE Beheer hierbij bedankt! Yvon Metman was wegens ziekte afwezig, Yvon, fijn dat je weer uit het ziekenhuis bent en veel beterschap en we rekenen weer op je bij de volgende klaverjasavonden!
Tijdens de grote pauze werden de lootjes aan de man gebracht door Sabrina Schrurs en haar nicht Kim de Rooij, dames bedankt! Ook kon er genoten worden van de verse haring van onze bordsponsor en vaste visleverancier Mike Korf. Zijn zeer fraaie winkel in het Winkelcentrum Loosduinen (Arnold Spoelstraat) is zeker een bezoekje waard!

Ook dit jaar zijn er veel prijzen beschikbaar gesteld door de Loosduinse winkeliers, waarvoor uiteraard heel veel dank namens de organisatie en alle deelnemers. Dankzij deze winkeliers was er een uitgebreide prijzentafel voor de loterij en voor elke kaarter was een prijs beschikbaar!!
De volgende winkeliers stelden prijzen beschikbaar:
Albert Heijn Loosduinse Hoofdplein, Oriëntaals Restaurant Li’s Palace, Vishandel Mike Korf, Gilde Poelier Loosduinen, Juwelier Diamantair Albert ten Cate, Brillenspecialist Van der Meer, Speciaalslagerij Jeursen, Lunch bij Bar (voorheen Carillon), Fromagerie Ardy, Offers Wonen-Damesmode-Cadeaushop, Bakkerij De Vries, Meesterbakker Roodenrijs, Etos Loosduinse Hoofdstraat, Boekhandel J.L. Kroon, Maison Kelder,
Profile Fietsspecialist Van der Hut, Patisserie Van Eck Waldeck, Jelle Home Style Waldeck, Romani Optiek
Slijterij en Wijnhandel J.P. Alsem, Ollini IJs & Chocolade, De Tabacotiek, Storm Schoonmaakbedrijf,
De Koi-Kas/Uw Dierenvriend Monster!, Reformhuis Van Leeuwen, Korenmolen De Korenaer,
Tuincentrum Ockenburgh, en last but not least Thai Massage Intira Wellness Loosduinse Hoofdstraat.

Mede dankzij deze winkeliers waren er zo’n 100 !! prijzen te verdelen met een totale waarde van bijna
duizend euro! Veel dank derhalve aan deze ondernemers en komt u in één van deze winkels …. vertel het. Uiteraard ook als u gaat genieten van de gewonnen waardebonnen!
Alle gevers hartelijk dank!

De gezelligheid stond voorop maar uiteraard werd er ook flink “gestreden” om alle prijzen.
De poedelprijs was voor het koppel Bart Ruwaard en Jorn Batens met 3146 punten. Zij kregen een gegraveerd poedelprijsglas met een level 8 kaartspelletje. Alle andere deelnemers mochten een prijs uitzoeken en dat was best lastig met zo veel keuze. Het eerst aan de beurt waren de winnaars Raymond van Croonenburg en Rob Tur met maar liefst 5971 punten. Tweede werden André Zomer en Ton van Toledo met 5598 punten. De derde plaats was voor Danny en Vernon Blok met 5484 punten. De volledige uitslag kunt HIER bekijken.

Het volgende kaartevenement is de Klaverjasmarathon, “de zeven bomen van Loosduinen” op zaterdag
11 januari 2020. Aanvang 14:00 uur, inschrijfgeld € 25,00 per koppel inclusief maaltijd, diverse hapjes tussen het kaarten door en een hele dag gezelligheid. De inschrijflijst hangt op het prikbord in de kantine en uiteraard kan er ook via mail of telefoon ingeschreven worden bij KoosKornaat@ziggo.nl of 06-38433406.
Ook kunt u alvast de datum voor de Paasklaverjasdrive in de agenda reserveren … Goede Vrijdag 10 april 2019. Dan gaan we weer voor een volle bak!
De vaste kaartcompetitie “Gezelligheid TROEF” gaat op vrijdag 17 januari 2020 weer verder en de kaartgroep 45+plussers klaverjassen elke maandagavond om 19:30 uur. En dat alles bij voetbalvereniging S.V. Loosduinen!
Voor meer info kunt u terecht op www.svloosduinen.com of bij KoosKornaat@ziggo.nl

Iedereen fantastische Kerstdagen en een Gezond en Voorspoedig 2020 gewenst!