Vrijdag 20 december 2019 om 20:00 uur is de kantine vol want dan is de jaarlijkse KERSTKLAVERJASDRIVE. Entree is slechts € 4,00 per persoon. En daar krijg je een hele hoop voor terug maar vooral een oergezellige avond! Mede door de Loosduinse Winkeliers kunnen we weer zorgen voor aantrekkelijke prijzentafels voor zowel het kaarten als de loterij, zo hadden we vorig jaar voor zo’n
€ 700,00 aan veel uiteenlopende prijzen en waardebonnen! Iedereen ging met minimaal één prijs huiswaarts.

Natuurlijk regelen we ook een hapje tussen het kaarten door maar nog veel belangrijker een heleboel gezelligheid. Meer dan 20 tafels kunnen we helaas niet kwijt in onze kantine dus zorg dat je er ook bij bent en schrijf je ALS KOPPEL in op de lijst op het prikbord of meld je aan per email bij kooskornaat@ziggo.nl Wij rekenen op een overvolle kantine!!

De volgende gelegenheid om buiten de competities om te klaverjassen bij S.V. Loosduinen is de Klaverjasmarathon (de zeven bomen van Loosduinen) op zaterdag 11 januari 2020, aanvang 14:00 uur en ook de datum voor de Paasklaverjasdrive kunt u alvast in de agenda noteren … vrijdag 10 april 2019 aanvang 20:00 uur.

Hou onze website www.svloosduinen.com goed in de gaten als je er bij wilt zijn!