KERSTKLAVERJASSEN
Vrijdag 23 december 2022 om 20:00 uur is het weer tijd voor de KERSTKLAVERJASDRIVE.
Na 2 jaar noodgedwongen overslaan kan en mag het weer! De laatste keer was in 2019 en toen hadden we maar liefst 19 tafels met kaarters!
Entree is nog steeds slechts € 4,00 per persoon. En daar krijg je een hele hoop voor terug, maar vooral een oergezellige avond! Natuurlijk regelen we ook een hapje tussen het kaarten door. Mede door de Loosduinse Winkeliers kunnen we weer zorgen voor aantrekkelijke prijzentafels voor zowel het kaarten als de loterij,; zo hadden we vorige keer voor een kleine € 1000,00 aan veel uiteenlopende prijzen en waardebonnen! Iedereen ging met minimaal één prijs huiswaarts.
Meer dan 20 tafels kunnen we helaas niet kwijt in onze kantine dus zorg dat je er ook op tijd bij bent en schrijf je
ALS KOPPEL in op de lijst op het prikbord of meld je aan via whatsapp op 06-38433406 of per email bij   Wij rekenen op een overvolle kantine!!

De volgende gelegenheid om buiten de competities om te klaverjassen bij S.V. Loosduinen is de Paasklaverjasdrive. Die kun je alvast in de agenda noteren … vrijdag 7 april 2023 aanvang 20:00 uur. Houd onze website www.svloosduinen.com goed in de gaten als je er bij wilt zijn!

Aanmelden voor de competities op elke maandagmiddag 13.30 – ca. 17.00 uur of de vrijdagavond 1 x per maand is ook weer mogelijk. Neem contact op met Koos Kornaat als je interesse hebt!