Wat valt er te zeggen cq te schrijven over deze wedstrijd…..

Toch grote personele problemen! De basis-elf waren: Blanken, Lunenburg, Voorham, Biemans, Verbruggen, Krens, Baptiste, Reeuwijk, Kalkman, Ruwaard en Flinterman. Nog maar net bezig of de bal lag al in het netje. De beste speler van KMD, Jesse de Waard (hopelijk goed geschreven), zag keeper Pieter Blanken ver voor z’n doel staan en vanaf een meter of 40 verschalkte hij hem met een schitterende lob. Een domper van jewelste. Wel een actie om voor te applaudisseren. Een kwartiertje later al de 2-0, en toen knakte er iets. Loosduinen had eigenlijk niets meer in te brengen in de eerste helft. Pas rond de 40e minuut een eerste dreiging door Bart Ruwaard maar het schot trof geen roos.

Na rust verder in een 4-3-3-formatie, met Angelo Holt voor Dylan Krens. En net toen Loosduinen iets onder de druk uit kwam scoorde KMD met een counter de 3-0. De wedstrijd was gelopen en werden er om strategische redenen nog drie wissels toegepast. Richard Lunenburg (47 jaar!!), Daryl de Neef en Jesse Lubout vervingen Kevin Baptiste, Kris Flinterman en Nick Voorham.

De 4-0 was een formaliteit en wat resteerde was af te wachten wat de medeconcurrenten hadden gedaan. DUNO en Quick Steps verloren en een van deze twee zal rechtstreeks degraderen. Ariston’80 won en Duindorp speelde gelijk en dat kan niet anders betekenen dat de nacompetitie ons volgende doel is.

Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het sterke DWO. Hopelijk kunnen we ons oprichten en strijd leveren. Wie weet levert ons dat toch iets positiefs op.

HIER kun je de foto’s zien geschoten door de clubfotograaf van het gezellige, positieve KMD!