Logo WandelFitVoor iedereen die dit najaar meer wil gaan bewegen en wandelen in de natuur, starten nieuwe WandelFit trainingen bij S.V. Loosduinen, Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag. Deelnemers worden twaalf weken lang begeleid tijdens de training door een enthousiaste wandeltrainer. Na de twaalf trainingen is er de mogelijkheid om in groepsverband te blijven trainen bij S.V. Loosduinen. De trainingen vinden plaats in de mooie natuurgebieden rondom Loosduinen.  

WandelFit is voor iedereen een goede start

Een basisconditie is voor WandelFit niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit in drie maanden juist verkregen. WandelFit brengt deelnemers in contact met andere beginnende wandelaars en zorgt ervoor dat zij op een bewuste manier aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt ervoor dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie.

Aanmelding WandelFit

De kosten voor deelname aan WandelFit bedragen € 40,-.

Hiervoor krijg je gedurende twaalf weken één uur wandeltraining.

Voor vragen en informatie: www.wandelfit.nl

De trainingen starten vanaf het clubgebouw S.V. Loosduinen, Madesteinweg 17, Den Haag op:

Maandagochtend 26 september om 10:00 uur, dinsdagmiddag 27 september om 13:00 uur en donderdagavond 29 september om 19:15 uur

Kom langs zodat je meteen aan je conditie kan werken in de gezonde buitenlucht.