lichtjestoernooi-15-10-2016Het eerste CARLIGHT Lichtjestoernooi van afgelopen zaterdag is zeer geslaagd te noemen. De Toernooicommissie en de Activiteiten Commissie tekenden voor de organisatie en de uitvoering, een prima samenwerking! Onze teams van JO11-2, JO9-3 en JO9-4 waren aan de beurt. Bij het invallen van de duisternis begonnen alle teams aan hun wedstrijden. Gespannen koppies … want je weet niet wat je allemaal kan verwachten.  Elk spelertje kreeg een lichtbandje om … want je moet natuurlijk wel door je medespelers gevonden kunnen worden! Voor de leiders waren er lampionnetjes beschikbaar zodat de teams niet uit elkaar zouden vallen. In de hekken hingen lichtslangen, in de al in Halloween sferen versierde kantine een aantal kaarslichtjes, op het terras twee vuurkorven …. een gezellig gezicht al die sfeerverlichting! In het begin maar aan één kant van het veld de verlichting aan …. De andere kant van het veld werd toch wel erg donker dus toen is ook die kant in de felle veldverlichting gezet.

Alle spelertjes van de elf deelnemende teams gingen vol inzet het veld op om de punten binnen te halen … het gaat tenslotte om de prijzen op een toernooi. Ook bij het gatenbordschieten deed iedereen zijn of haar uiterste best en uiteraard werden alle medespelers luidkeels aangemoedigd. En dan kreeg iedere deelnemer aan de wedstrijden ook nog eens een broodje knakworst en limonade, hard nodig om energie bij te tanken! De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, een redelijke temperatuur en belangrijker …  het bleef droog! De flitslichten waren alleen van onze fotograaf en dat past natuurlijk prima op een Lichtjestoernooi.
De prijsuitreiking in het clubgebouw was de afsluiting van het toernooi. Ieder team kreeg een beker en voor elke poule was er de Extra Prijs voor de beste gatenbordschieter en ook nog de ING Fair Play Cup voor de sportiefste ploegen van elke poule. Al met al een drukte van belang op de velden, het terras en de kantine van S.V. Loosduinen.

Na afloop hebben we veel complimenten in ontvangst mogen nemen! Enkele deelnemers bedanken ook nog eens via de mail, deze reacties doen een organisatie alleen maar goed en geeft ook energie om er mee door te gaan. Reactie van S.V. Den Hoorn JO9-9: “Namens Den Hoorn J09-9 dank voor het gezellige en goed georganiseerde toernooi. De kinderen hebben er enorm van genoten!! Wilde dit toch even tegen jullie zeggen!” En van GDA JO9-4: “Allereerst complimenten voor het toernooi afgelopen zaterdag. Alleen maar positieve geluiden van het GDA team”

Dankzij sponsoring van CARLIGHT, Albert Heijn Loosduinen en GAMMA Dekkershoek en een beperkte bijdrage van het bestuur konden we dit realiseren. DANK HIERVOOR! Rest ons alle vrijwilligers die zijn of haar steentje bijgedragen heeft aan dit succes heel hartelijk te danken! Zonder jullie inzet is het niet mogelijk iets te organiseren.

Namens de organisatie, Koos Kornaat

[nggallery id=431]