Het was weer vroeg dag deze zaterdag want al om 8:15 uur moest er verzameld worden op ons gezellige sportpark.

Even een bakkie en de kinderen omkleden; na een stevige warming up konden we gaan beginnen… Scheveningen kwam op bezoek.

Met Levi de eerste helft op goal gingen we aan de wedstrijd beginnen, en laten we het er op houden dat ze een beetje wakker moesten worden. Al snel in de 1e helft kwamen we door een afstandsschot die nog wel door Levi geraakt kon worden op 0-1 achterstand. Nog niks aan de hand. Nu is het onze beurt. Helaas volgde snel daarop weer, door een schot van afstand, de 0-2. nNg geen man over boord maar nu moeten we echt zelf een goaltje maken!

Milan had dat begrepen en kon met een mooie passeer beweging zichzelf vrijspelen en afronden 1-2!

Helaas konden we op dat moment niet doordrukken en de gelijkmaker maken, en was het Scheveningen die, je raad het al, via een afstandsschot de 1-3 binnen schoten.

kKrt daarop zelfs de 1-4. Toen begonnen wij toch te beseffen dat er nu echt wat moest gebeuren. Met Milan de 2e helft in het goal moest het gebeuren. Al snel bleek Milan naast een goeie voetballer ook een uitstekende keeper te zijn. Snel in de 2e helft (lees 3e 10min) kregen we kans op kans maar we kregen de bal er niet in. Het was zelfs zo erg dat een vader zich niet langer kon beheersen en de boarding moest het ontgelden! ik zal geen namen noemen…  Levi, Naud, Sam, Luuk, Jjesper, Delano, Sam en Bjorn; het maakte niet uit. Niemand kreeg de bal er in! Als je dan een zuivere goal niet geteld ziet worden, zakt de moed langzaam in de schoenen… zou je denken… maar dan.

Een snelle ingooi van Milan van achteruit op Bjorn, pass naar Luuk en die kan alleen op de keeper af en schiet beheerst in t hoekie… 2-4!

Vlak daarna een goede aanval, Bjorn krijgt m…kapt…en schiet m keurig met links in de verre hoek 3-4! Nu door! Paar minuten later… Jesper krijgt op het midden van het veld… kapt… schiet… 4-4!!! Je ziet vanaf de kant Scheveningen met knikkende knieën de aftrap nemen en onze boy s vleugels krijgen. 4-4 was al een prestatie op zich maar ze waren nog niet klaar, door goed doorgaan en knokken kon Levi zelfs de 5-4 maken… we hebben ze liggen dachten we…. met nog een paar minuutjes op de klok stelde Scheveningen nog 1x de sterkste spelers op en konden door een goeie actie alsnog de 5-5 op t scorebord zetten. jammer maar wat al ik eerder zei, het terugkomen van een 1-4 achterstand was al een prestatie!

Om t nog maar een x te zeggen… FANTASTISCH!

Denk dat ik namens alle vaders moeders opas en omas kan zeggen dat we weer van jullie hebben genoten boys! volgende week nog een kwartiertje eerder dan bij Duno.

Laten we die wedstrijd vanaf minuut 1 wakker zijn dan gaan we die gewoon winnen!

Tot volgende week