De foto’s voor de voetbalplaatsjes zijn alweer een tijdje geleden gemaakt en komende woensdag 21 maart is het eindelijk zover!
De plaatjes zijn dan verkrijgbaar bij onze Loosduinse Hoogvliet supermarkt aan het Forellendaal in Kraayenstein.
Van woensdag 21 maart tot en met dinsdag 1 mei a.s. krijg je bij iedere 10 euro aan boodschappen een setje voetbalplaatjes van jouw club, S.V. Loosduinen. Bij een aantal producten krijg je zelfs extra setjes.
Sparen dus voor je eigen plaatje en die van jouw teamgenoten en natuurlijk ook van de andere S.V. Loosduiners.
Flink sparen dus en dubbelen ruilen op de club. Lukt het niet om het album op tijd vol te krijgen, dan kun je altijd aan/tegen het eind van de actie naar de Hoogvliet ruilbeurs gaan.

De voorpret is al begonnen op ons complex zijn vorige week de verzamelalbum uitgereikt. Het is een gepersonaliseerd album met daarin je eigen voetbalplaatje op de voorkant verwerkt. Als je nog niet in het bezit bent van een album dan kan je bij Colinda Paauw een exemplaar met jouw naam en foto erop krijgen.

De zaalvoetballers krijgen de albums in overleg met Riekelt Thierry.

*WIN* een professioneel wedstrijdverslag. Laat Hoogvliet in een gek, gaaf enthousiast of ontroerend filmpje zien waarom juist jouw team dit verdient. Wie weet wordt jullie wedstrijd met camera’s opgenomen en krijgen jullie een mooie compilatie van je wedstrijd, ingesproken door een echte sportverslaggever. Meedoen kan tot 2 april. #clubtoppers     

Zie hier het filmpje Hoogvliet 2018