Menderes Imeci, die kortgeleden met tevredenheid afscheid nam bij DUNO als trainer van het JO19 elftal, is ingaande dit seizoen de nieuwe trainer van S.V. Loosduinen 2. Nadat het vorig seizoen niet lukte om een tweede selectie-elftal te formeren start dit seizoen weer een elftal, nu in de reserve vierde klasse, om de verloren plaats in de reserve derde klasse weer snel terug te winnen. Menderes wil zich graag voorstellen aan onze leden.

‘Ik ben geboren op 20 mei 1965 in Kars, Turkije. In 1980 ben ik naar Nederland verhuisd met mijn ouders. Ik woon samen en heb een dochter en twee zoons. Ik werk als Vestigingscoördinator bij Olympia uitzendbureau in Schiedam.
Ik heb een rijke voetbalachtergrond en heb veel ervaring met het trainen en coachen van jeugdteams  en seniorenselectie, onder anderen bij Wanica Star, Escamp, BMT, Spoorwijk en GSCESDO. Ik heb ook kennis van de Hollandse voetbalschool, in het verleden heb ik drie jaar als jeugdscout gewerkt bij Jeugd Soccer Feyenoord.
Buiten mijn werk en vaderschap houd ik mij bezig met voetbal, reizen en vooral genieten van het leven.
Mijn eigenschappen zijn dat ik koppig ben en heel graag mijn doel wil bereiken. Mijn wil om te winnen is zeer groot, maar verliest hoort erbij. van een verliespartij ontwikkel je jezelf en de groep naar volgende stap.Van fouten kunnen we met ze allen leren en de volgende keer scherper zijn zodat je de volgende stap kan maken.
Ik hoop dat we er samen een mooi seizoen van kunnen maken.”

Met vriendelijke en sportieve groet, Menderes Imeci