Wat een mooie dag voor een oefenwedstrijd, wel een beetje warm.
De flesssen water en limonade stonden al gekoeld en voor na de wedstrijd lag er wat in de vriezer.  Beiden teams waren met veel meisjes, dus met dit warme weer kon er lekker door gewisseld worden. De meisjes zouden de MO11 niet zijn, als zij niet kakelend en vol goede zin het veld op zouden lopen. Ook Die Haghe kwam met 14 meisjes en hadden er duidelijk zin in.

Om 18:00 trapten we af.  De meiden hadden het warm, maar hadden er toch super veel zin in en dat zagen we ook.
Na een beetje heen en weer gespeel, kwam daar het eerste doelpunt!!  Lindsey maakte een prachtige goal ! Wat een gejuich in het veld, de champions league was gewonnen…. o nee, we staan met 1-0 voor tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen het gezellige team van Die Haghe.
Maar het voelde zo goed en wat waren ze er blij mee. Nu weer verder. De meiden lieten zien dat ze de laatste maanden veel bijgeleerd hadden en uiteindelijk werd dat vele trainen beloond.

Scheidsrechter Rutger floot voor een korte pauze na 10 minuten, voor wat water en een natte spons op de koppies .
En we konden er weer tegen aan na wat aanwijzingen van de begeleiding. Tactiek? Even wennen, maar dat snappen we en met deze tips en taken gingen ze afgekoeld weer het veld in.
Al snel volgde het volgende prachtdoelpunt van Haneefa !

Nog een pauze tussendoor, de rust !
Na de rust scoorde onze Safia een goal!! Super goed, ze schrok er zelf een beetje van haha .
Die Haghe kwam regelmatig op onze helft en ook de verdediging werkte keihard om de aanvallen af te stoppen. En met succes volbrachten o.a. Georgy en Jedidja hun taken.  En kwamen ze er dan nog doorheen, dan stond keepster Danique om alsnog te redden.
In de achterhoede, het middenveld en in de voorhoede werd echt keihard gewerkt. Zo zagen we mooie acties van Desteny, Jackie, Chelsea, Liz, Solange en Marly.
Als snel volgde weer een mooie goal, nu van onze Aylin !
Aylin deed natuurlijk even een dansje na de goal 🙂

Wat hebben ze het goed gedaan vanavond, ondanks dat het zo warm was !
En wat heeft Danique weer goed staan keepen !
Jullie waren allemaal toppers !!

De eindstand is geworden 4-0 en daar zijn de meiden mega blij mee !
Blije gezichten een een ijsje….mooie afsluiting van deze warme dag.

Die Haghe bedankt dat jullie er waren. Ook jullie zijn toppers en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de competitie of tusssendoor.